En Kaliteli Nargile Takımları Nelerdir?

Nargileci baba kaliteli nargile malzemelerini sizlerle buluşturuyor.

En Kaliteli Nargile Takımları Nelerdir?

Nargilenin Keyfini Kaliteli Nargile Takımları İle Çıkarın

Nargileci baba, sizlere uzun yıllardır bulunan tecrübesi ve müşteri dostu yaklaşımı ile kaliteli nargile malzemelerini sizlerle buluşturuyor. Özel üretim serileri, kişilerin zevkine göre elde edebileceği malzemeler ve geniş ürün kataloğu ile ihtiyacınız olan tüm ürünleri eksiksiz olarak kullanabilir ve nargile keyfinizi doruklara çıkarabilirsiniz.

Eksiksiz Bir Nargilede Hangi Ürünler Bulunur?
Eksiksiz bir nargilenin oluşturulabilmesi için bazı nargile malzemeleri mutlaka edinilmelidir. Bu malzemeler kısaca özetlenir ise;

Kömür: Nargilenizin temel taşlarından biri olan kömür tütünün yanmasını ve nargilenin eşsiz tadının ortaya çıkmasını sağlar.
Nargile takımları: Nargile için özel olarak oluşturulmuş takımlar, nargilenin en önemli parçasıdır. Takım, tüm nargilenin yakılması ve içilmesi görevini sunar.
Malzemeler: Köz bacası, köz sepetleri, nargile folyosu, lülesi, marpuçları, maşaları, sipsileri, contaları ve nargile köz ocakları ekipmanlarınız içerisinde mutlaka bulunmalıdır. Bu ürünler nargilenin kullanılabilmesi için gerekli ürünler listesidir.
Nargilenizi Neden Özenle Hazırlamalısınız?
Nargilelerin özenle hazırlanması ve hazırlanırken içerisindeki tüm malzemelerin en kalitelisinin tercih edilmesi gerekir. Tercih edeceğiniz nargile takımları, görsel olarak farklılıklarının yanında içim ve kuruluşa ilişkin de farklılıklar sunar.

Nargilenizden beklentiniz, nasıl bir tat arzuladığınız ve hangi sertlikte bir içiş tercih ettiğiniz tamamen hazırladığınız malzemelere ve kullandığınız ürünlere bağlıdır. Bu nedenle özenle hazırladığınız bir nargile çok daha lezzetli bir yapıya sahip olur ve alacağınız nargile keyfini katlar.

Nargile Közü Ve Lezzet İlişkisi
Nargile közü dışarıdan bakıldığında çok önemli bir ekipman olarak görülmese de nargilenin lezzeti ile doğrudan bir bağlantısı vardır. Kömürler, çeşitli ve farklı içerikler ile üretilerek farklı yanışlara ve lezzetlere sahiptir.

En doğru lezzeti elde edebilmeniz için sizlere sunduğumuz kömür türleri arasında cocopearls, firex, kefo, onenation ve tekdemir kömür türlerine ulaşabilirsiniz.

Nargilenizi en kaliteli ürünler ile yapmak ve nargile keyfinizi en yüksek seviyeye çıkarmak için nargilecibaba.com.tr adresini ziyaret edebilir, en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Nargileye ilişkin takımlar, kömürler ve nargile için ihtiyaç duyulabilecek tüm malzemelere ulaşabilirsiniz.

Evde Nargile Kömürü Nasıl Yapılır?

Nargile tüketimi uzun zamandır yasak. Pandemi döneminde halen izin verilmeyen hizmetler arasında yer alması nargile içmeyi sevenlerin evde nargile içme oranını arttırdı. Evinizde nargile içmek istiyorsanız ihtiyacınız olan tüm malzemelere nargilecibaba.com.tr adresinden ulaşarak hızlı satın alarak kapınıza kadar güvenle gelmesini sağlayabilirsiniz.

Evde Nargile Kömürü Hazırlamanın Yolları

Nargile kömürleri birçok değişik ocak için kullanılabilir. Evde nargile kömürü hazırlamak için birkaç metot bulunur. Ancak en önemlisi kaliteli bir nargile kömürüdür. Kömürünüz kaliteli değilse nargile keyifli olmaz ve sağlık sorunlarına yol açabilir. Kefo nargile kömürü kullanarak evinizde kaliteli kömür ile kolayca nargilenizi hazırlayabilirsiniz. Evde nargile kömürü hazırlarken kişilerin dikkat etmesi gerekir. En çok kullanılan yöntemler:

Doğalgazlı ocakta nargile közü hazırlanması
Elektrikli köz yakma makinesinin kullanılması
Elektrikli ocakta kömürün hazırlanması
Gibi pek çok yöntem bulunur. Evinizde yemek yapmak için kullandığınız ocakta nargile kömürünü hazırlayabilirsiniz. Bunun için firex nargile kömürü gibi kaliteli kömürler kullanmanızı tavsiye ederiz. Ocağın en büyük setine kömürü koyun ve çeşidine göre 10- 20 dakika kadar kömürü tutun. Duman çıkması sona erdiğinde kömür tamamen yanmıştır ve kullanıma hazır olacaktır. Kokusuz olduğu için dumandan endişe atmayın ancak direk solumamaya da özen gösterebilirsiniz.

Elektrikli Ocakta Nargile Közü Nasıl Hazırlanır?

Doğalgazlı ocakta nargile kömürü hazırlamak daha kolaydır ancak evinizde elektrikli olacak var ise elbette közünüzü hazırlamak için kullanabilirsiniz. Ocağın üzerine koruyucu bir etmen koyup közü üzerine yerleştirebilirsiniz. Ancak burada kömür direk ateşle karşılaşmayacağı için hazırlama süresi 60 dakikaya kadar çıkabilir. Uzun süre hazırlansa da köz yine de hazırlanır ve nargilenin tadını bozmaz.

Elektrikli Köz Yakma Makinesi Kullanımı

İşin en pratik kısmı elektrikli köz yakma makinesidir. Kefo markasının ürünleri her zaman kalitelidir. Makineyi fişe takıp kömürü ortasına yerleştirin ve 5 dakika gibi kısa bir sürede kömür yanacak ve köz yapmak için hazır olacaktır. Özel tasarımı ile yeri veya tezgahı yakmaz ve tutma yerinin de olması kullanım kolaylığı sağlar. Evinizde keyifli nargile içerken kaliteli kömür kullanarak közünü hazırlayıp uzun süre kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem