Çukur dizi müzikleri ilgi odağı! Herkes Ceylan Ertem ve Eypio'yu konuşuyor

Çukur dizi müzikleri herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Eypio'nun Gömün Beni Çukura ve Ceylan Ertem'in Zalım şarkıları herkesinde dilinde...

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, ekran başındaki izleyicileri senaryosu ve oyunculuklarıyla etkilemenin yanı sıra müzikleriyle de kendine hayran bırakıyor. Son günlerde en çok aranan konuların başında Çukur dizi müzikleri yer alıyor. Eypio'nun Gömün Beni Çukura şarkısı ve Ceylan Ertem'in Zalım şarkısı diziye ayrı bir renk katıyor. İzleyiciler youtube da bu şarkıları şimdiden milyonlarca kez dinlemiş durumda...

Çukur Dizi Müzikleri - 1- Eypio - Gömün Beni Çukura
Eypio kimdir; Eypio adıyla bilinen Abdurrahim Akça, 2 Şubat 1983 yılında Konya'da doğdu. 2002 yılına kadar İstanbul Zeytinburnu'nda yaşadı. 2002'de Hollanda'ya giden A.P.O, ilk kayıtlarını Hollanda'da yabancı bir grupla yaptı ve onlarla çalıştı. Daha sonra tek başına çalışmaya başladı ve ilk albümü A.P.O E.P'yi 2005 yılında çıkarttı.

Çukur Dizi Müzikleri - 2- Ceylan Ertem - Zalım
Ceylan Ertem kimdir; 26 Aralık 1980 tarihinde Adapazarı‘nda doğmuştur. 2000 yılında Tunçay Korkmaz ile birlikte ‘anima’ adlı müzik gurubunu kurdu. 2006 yılında kendi müzik gurubu ‘anima’ ilealbümünü çıkardı. Anima ile Türkiye’nin birçok şehrinde konserler verdi. Fakat 2007 yılının sonunda Anima grubu dağıldı. Ceylan Ertem, 2008 yılında 26 hafta süren radyo programına başladı. 2010 yılında Ceylan Ertem’in ilk solo albümü “Soluk” kaydedildi ve yayınandı.

Çukur dizisi hakkında;

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem