Buse Narcı kimdir? Özcan Deniz iddiasına Buse Narcı'dan yanıt

Buse Narcı bir anda magazin gündemine oturdu

Buse Narcı kimdir? Özcan Deniz iddiasına Buse Narcı'dan yanıt

Bugün gündeme bomba gibi düşen Buse Narcı - Özcan Deniz aşkı ile ilgili iddia şok etkisi yaşatmıştı. İddiaya göre ikilinin arasına evli olan Murat Başoğlu'nun girdiği öne sürüldü. Ancak bu sarsıcı iddiaya Buse Narcı cevap verdi Narcı ayrılık sebebine açıklık getirerek  'Özcan'la 5 yıldır çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ama ne zaman haber çıksa ayrılmak zorunda kaldık' ifadelerini kullandı. Özcan Deniz'in İkinci Şans isimli filminde de rol alan güzel isim için Deniz'in "Filme zarar veren kişiler galaya davetli değildir" ifadelerini kullanmasına da cevap veren Narcı kendisi hakkında bu şekilde bahsetmesinin onur kırıcı olduğunu belirterek "Özcan'ı vicdanıyla baş başa bırakıyorum' dedi.

Ayrıca Özcan Deniz'in, yeni filmde eski sevgilisinin yer aldığı sahnelerin çıkarttığı iddiasına Deniz cevap verdi. Böyle bir durumun olmadığını belirten Deniz 'Bir film ortaya çıktığında onu vareden her unsur özenle işlenir ve korunur. Patron filmin kendisidir. Kişisel hiçbir duygu, filmin seyir kalitesinin ve selametinin önüne geçemez. Amatör ya da deneyimsiz şirketler ve kişiler değiliz. İki gündür filmi kirletmeye yönelik aslı astarı olmayan haberler okumaktayız. Filmin montajı bir ay önce kitlendi ve seyircisi ile buluşmayı beklemektedir. Hiç birimizin aklının ucundan bile geçmediği, bahsini bile yapmadığımız bu 'menajer cinliği' kokan duruma artık kimsenin itibar etmemesini rica ediyorum. Elbetteki filme zarar verme çabası içinde olan kişiler gurur gecemize dahil olamayacaklar. Onlar adına üzgünüm' dedi.


Buse Narcı kimdir?

1993 yılında Fethiye'de doğan Buse Narcı, Tevfik Hiçyılmaz'dan aldığı eğitim sonrası Oda Tiyatrosu'nda oyunculuğa başladı. İlk olarak televizyon dünyasıyla tanışması Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmasıyla oldu. Kenan Işık'ın sunduğu programda ilk soruda elenince gündem olmuştu. Bu yarışmanın ardından soluğu Bugün Ne Giysem isimli moda yarışmasında aldı. Burada Barbie lakabını alınca kendisine birçok modellik teklifi geldi. Ardından bir arkadaş ortamında Özcan Deniz ile tanıştı ve ikili arasında aşk doğdu. Buse Narcı ve Özcan Deniz, aşk yaşadıklarına dair haberleri yalanlamış olsa da son günlerde konuşulan iddialara göre ikilinin tamamen ayrıldığı ve ilişkilerini bitirdikleri konuşuluyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem