Bodrum Masalı Yeni Bölümüyle Bu Akşam Kanal D'de

Bodrum Masalı 2. Bölüm ile bu akşam seyirci karşısına çıkıyor. İlk bölümü ile dikkatleri üzerine çeken dizinin bu akşam ki bölümünde neler olacak? Devamı haberimizde.

Bodrum Masalı Yeni Bölümüyle Bu Akşam Kanal D'de

TMC yapımın yapımcılığını üstlendiği Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen,  Alperen Duymaz gibi isimlerin oynadığı Bodrum Masalı 2. Bölüm ile bu akşam Kanal D’de!

BÖLÜM ÖZETİ…

 Evren yaptığı yolsuzlukları gizleme çabası içindedir. Bu durum duyulursa hem yıldızı kaybeder hem de hapse girme tehlikesi vardır. Ateş Alara’ya açılmış ve onunda kendisine aşık olduğunu anlamıştır. Ateş babasının gözdenin evinden çıktığını görür ve babasının peşine takılır. Asıl meselesi bu durumu çözmek olduğu için Alara’ya yalan söylemek zorunda kalmıştır. Kelebek, hoşlandığı Su’nun Cenk ile ilişkisine, Aslı ise Alara ve Ateş arasındaki yakınlığa şahit olmakta, iki genç de ayrı ayrı acı çekmektedir.

GEÇEN HAFTA NE OLDU?

Çok zengin bir hayat yaşarken, ailenin babası Evren’in hırsı yüzünden iflasa sürüklenen Ergüven ailesi, bir gün içinde yoksullukla tanışır. Evren, Yıldız ve çocukları Ateş ile Su Ergüven için tek çıkış yolu, Bodrum’a dönmek ve yıllar önce hayata başladıkları oteli işleterek, her şeye baştan başlamaktır. Yıldız gençlik aşkı Faryalı ile yıllar sonra karşılaşırken, Ateş ve Su da zengin sevgililerinden uzaklaşmak zorunda kalırlar. Alıştıkları zengin yaşamı geride bırakan Ergüvenler, parasızlıkla ve Bodrum’un bilmedikleri yeni bir yüzü ile tanışırlar. Evren’in gizli metresi Gözde’nin tam karşılarındaki eve yerleşmesi aile için yeni bir tehdit olacaktır. “Nasıl yaşayacağız biz burada?” harap evin önünde duran Su’nun ailesine sorduğu bu soru, Ergüvenlerin yeni mücadelesinin başlangıcıdır aslında…
 
OYUNCULAR :
Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş), Hilmicem İntepe (Kelebek), Dilan Çiçek Deniz (Su), Toprak Sağlam (Gözde),  Serhan Onat (Uzay), Bora Cengiz (Cenk), Kaan Çakır (Cahit), Ebru Unurtan (Ceyda), Yener Gürsoy (Gönenç), Ezgi Şenler (Aslı), Serel Yereli (Alara), Zehra Yılmaz (Rana), Nazlı Kar (Şule), Basri Albayrak (Süha), Cemalettin Çekmece (Asım), Tülin Yazkan (İpek), Tugay Bahşi (Mert)
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler