Bodrum Masalı'ndan ilk fragman geldi!

Merakla beklenen dizi Bodrum Masalı'ndan ilk fragman geldi

Bodrum Masalı'ndan ilk fragman geldi!

Kanal D ekranlarında yerini almaya hazırlanan yaz dizisi olan Bodrum masalının fragmanı yayınlandı.  Başrollerinde Şevval Sam Timuçin Esen ve Alperen Duymaz gibi usta isimler olduğu dizi de entrika, sırlar, heyecan hiç eksik olmayacağa benziyor.
Bodrum Masalı 1. Fragmanı…
 
Dizinin 2. Fragmanı…
 
Konusu:
Hırslı ve zengin olan Evren Ergüven evli ve iki çocuk babasıdır. İstanbul’da herkesin hayali olan bir hayat sürmektedirler. Evren Bodrum’da birlikte yaşadığı gizli bir sevgilisi vardır. Bu durumdan dolayı yanlış kararlar veren Evren iflas eder. Yıldız’ın ise babasından kalan köhne bir ev ve bir otelin yarı hisseleri vardır. İstanbul’daki yaşamı bırakan aile Bodrum’daki hayata başlarlar. Otelin yarı hisseleri ise Yıldız’ın eski sevgilisine aittir. Evren Yıldız’ın eski sevgilisini hiç unutamadığını düşünür.
Yapım: TMC
Yapımcı: Erol Avcı
Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin
Senaryo: Başar Başaran, Emre Özdür
Proje Tasarımı: Reaksiyon Film
Görüntü Yönetmeni: Sedat Yücel
Uygulayıcı Yapımcı: Engin Sarıal
2. Yönetmen: Nezaket Coşkun
Sanat Yönetmeni: Burhan Tüürk
Müzik: Cem Özkan
Oyuncu Kadrosu:
Hilmi Cem İntepe, Şevval Sam, Dilan Çiçek Deniz, Timuçin Esen, Murat Aygen, Alperen Durmaz

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

19 Mayıs 1992 yılında Muğla Yenice’de doğdu. 15 yaşında kendi kendine dans etmeyi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem Türkiye Gençler şampiyonluğunu bir çok kez elde etti. Türk halkının karşısına Yetenek sizsiniz ile çıktı. Ardından Survıvor’a katılarak kendini sevdirmeyi başardı. Yarışma ardından bir çok teklif alan Hilmi Cem yakın zamanda yayınlanacak  Bodrum Masalı dizisnde rolünü alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler