Bir Erkeği Kendine Bağlamanın Yolları? Erkek Eve Nasıl Bağlanır?

Erkeklerin büyük bir bölümünün bağlanma sorunu yaşadığı bilinmektedir. Bu durum karşısında eşleri sevgilileri “Erkek eve nasıl bağlanır, erkeği kendine bağlama yolları” nelerdir

Günümüzde pek çok erkek bağımsız olmayı dışarıda vakit geçirmeyi ve bir kişiye bağlanmamayı tercih ediyor. Bu durum eşler veya sevgililer için büyük bir problem oluştururken ilişkiye de zarar veriyor. Bu tip durumlar yaşayan kadınlar çare ararken internette de “ Erkek eve nasıl bağlanır, erkeği kendine bağlama yollar nelerdir” gibi sorulara yanıt arıyor.

Bu noktada bir çok uzman isim önerilerde bulunuyor. Hatta televizyon programlarında da bu konu sıkça işleniyor. Kadınların oldukça işine yarayacak ipuçları bir çok dergi ve kitaplara da konu oldu.

Bir erkeği kendine bağlama yolları nelerdir? Erkek eve nasıl bağlanır?

Örneğin Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden Doç. Dr. Armağan Samancı Kadın ve Kadın’a verdiği demeçte mutlu evlilik reçetesini ise şu şekilde açıklıyor:
- Kayınvalideyle çatışmaya girmeyin. Bir erkek için en zor durum, annesi ve karısının kavgasıdır. Bu durum, erkeğin başka bir kadına yönelmesi için zemin hazırlar.
- Erkek üzerinde aşırı bir yük oluşmamalı. Kadının beklentileri çok yüksek olmamalı. Çünkü omuzlarındaki bu yük, erkeği başka arayışlara itebilir.
- İlişkiyi gelişigüzelliğine bırakmayın. Hissedilen problemi ortaya koyup, geciktirmeden çözmelisiniz. - Evlilik sorunları olan arkadaşlarınızdan uzak durun.
– Kıskançlıktan mümkün olduğunca kaçının. Erkeği gereksiz kıskançlıklarla bunaltırsanız ihanet kaçınılmaz olabilir.

Bir erkeği kendine bağlamanın yollarından bazıları da şu şekilde olduğu ifade ediliyor;
Pozitif ol, Samimi olmaktan korkma, kendine güven, taklitçi olma, görgü kurallarına uy, aşırı makyajdan kaçın, kompleksli olma, bakımlı ol, doğal ol.

Ayrıca yazar Adil Yıldırım da konuyla ilgili geniş bir video hazırlayarak "Bir Erkeği Kendine Nasıl Bağlarsın?Kadınlara Altın Değerinde Tüyolar Ve Beş Adımda Gizli Formül" başlığıyla merak edilenlere yanıt verdi;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler