Beton Helva'nın yaz helvası ve tüm çeşitleri bu adreste

Trabzon'un en çok tanınan markalarından olan Beton Helva'nın helva çeşitleri Trabzondangelsin'de satışa sunuldu.

Beton Helva'nın yaz helvası ve tüm çeşitleri bu adreste

Trabzon'la özdeşleşen lezzetlerden biri olan Beton Helva'ya artık online olarak ulaşmak da mümkün. Trabzon'dan ülkenin dört bir yanına ürün gönderimi yapan Trabzondangelsin, Beton Helva'nın tüm helva çeşitlerini satışa sundu. Böyleilikle vatandaşlar bu eşsiz lezzete kolaylıkla ulaşabilecek.

Trabzondangelsin'den ister Trabzon içine ister il dışına kolaylıkla sipariş verilebiliyor.

Beton Helva'nın yaz helvası ve klasik helvası en çok bilinen çeşitler olsa da fıstıklı, fındıklı gibi farklı çeşitler de artık mevcut.

BETON HELVA HAKKINDA

Günümüzde Beton Helva markası artık Helva adının önüne geçmiş ve taklitleri çoğalmıştır. Üretiminde fabrikasyonluğa karşı olan Gizli Tarif Ustası yıllardır yurtiçi ve yurtdışı üretiminin 10 katı talep almasına karşın geleneksel üretimden ve kaliteden asla taviz vermemek adına kapasite arttırmamaktadır.
Kurulduğu yıldan beri Trabzon şehir merkezi Uzun Sokak’taki yerini korumakla beraber Trabzon ve İstanbul’daki şubeleri ve tedarikçileri ile ürünlerini sevenleri ile buluşturmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem