Bandırmaspor Ankaragücü Canlı İzle – Bandırmaspor Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda

Ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren Bandırmaspor Ankaragücü maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte Bandırmaspor Ankaragücü canlı izlenilecek kanal…

Bandırmaspor Ankaragücü Canlı İzle – Bandırmaspor Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda

TFF 1. Lig’in 9.haftasında Bandırmaspor Ankaragücü’nü konuk edecek. Ligin 2. ve 4.sü arasındaki maç merakla bekleniyor. Bandırmaspor Ankaragücü maçı saat kaçta hangi kanalda, şifresiz canlı izlenebilir mi? İşte detaylar

TFF 1. Lig’de Bandırmaspor 15 puanla 4. Sırada bulunurken Ankaragücü ise 18  puanla 2. Sırada bulunuyor.

Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve 17 Eylül Stadı’nda oynanacak. Maçı hakem Ramazan Keleş yönetecek onun yardımcılıklarını ise Hüsnü Emre Çelimli ile Hüseyin Aylak üstlenecek. 4. Hakem ise Yakup Özhan olacak. Bandırmaspor Ankaragücü canlı izlemek isteyenler TRT Spor’dan izleyebilecekler. 


KADROLAR

Bandırmapor: Gökhan, Okan, Caner, Gökay, Allyson, Mulumba, Landel, Akabueze, Keny, Doğan, Guido

Ankaragücü: Akın, Erdem, Abdullah, Pinto, Eren, Ariyibi, İshak, Ghayas,Yusuf, Sinan, Mehmet

İSTATİSTİKLER
İki takım bugüne kadar 9 kez karşılaştı. Ankaragücü 4 kez kazanırken Bandırmaspor 3 kez galip geldi. 2 maç ise berabere sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem