Bahar Candan kimdir? Bahar Candan'ın şok fotoğrafları

Bahar Candan İşte Benim Stilim'e geri döndü

Bahar Candan kimdir? Bahar Candan'ın şok fotoğrafları

Ekranların en çok sevilen moda programı olan İşte Benim Stilim'e daha önceden de yarışmaya katılmış olan Bahar Candan yeniden katıldı. Önceki katıldığı sezonda gerek giyimi, gerek konuşması ve tavırlarıyla ilgi odağı olan yarışmacının yeniden ekranlara çıkması yeniden kendisini merak konusu yaptı. Sosyal medyada yer alan fotoğrafları ile de gündem olan yarışmacı Bahar Candan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

Ablası Nihan Candan'ın yarışmaya ilk olarak katılmasıyla tanınan ve daha sonra kendisi de yarışmaya katılan Bahar Candan bu kez önceki stilinden oldukça farklı. İlk ekranlara çıktığı yarışmada sarışın olan Bahar bu kez saçlarını siyaha boyattı. İlk yarışmaya katıldığında finale kadar giden yarışmacı bu kez stil iddiasını devam ettirmek amacıyla yarışmaya katıldığını söylüyor.

19 yaşında olan ve 1.70 boyundaki Bahar Candan 49 kilo. Eğitim hayatına Beykent Üniversitesi'nde Hukuk Fakültesi'nde devam ediyor. Genç yarışmacı avukat olmayı hedefliyor. 

Yeni stiliyle dikkatlerini üzerine toplayan Bahar Candan sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarıyla da ilgi odağı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem