Asla Vazgeçmem 55. bölüm fragmanı çıktı mı?

Show TV'de yayınlanan ve beğeni ile takip edilen Asla Vazgeçmem bu perşembe günü 54. bölümü ile izleyenleri ile buluştu.

Asla Vazgeçmem 55. bölüm fragmanı çıktı mı?

Show TV'de yayınlanan ve beğeni ile takip edilen Asla Vazgeçmem bu perşembe günü 54. bölümü ile izleyenleri ile buluştu. Aşk ve heyecanın hiç eksik olmadığı Asla Vazgeçmem 55. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığı anda burada olacak.

ASLA VAZGEÇMEM BÖLÜM ÖZETİ

Bu bölümde Mert'in doğum gününde ilginç olaylar yaşanır ve kabus başlar. Yaren ile Yağmur kardeş olduklarını öğrenince ne yapacaklarını şaşırırlar. Yaren tepki gösterince Yağmur evden kaçar ve Yiğit onun peşine giderek engel olmak ister. Yiğit ikili arasını düzeltme çabasına girer. Aynı zamanda Fikret Fatih’e yakınlaşmaya başlar. Bu yaklaşım Fatih tarafından kesin olarak reddedilir. Nur’un hayatına giren Fikret’in hedef tahtasında Yiğit yer almaktadır. İclal’e yakınlaşarak Nur’a karşı olduğunu göstermeye çalışan Yiğit, Nur’un Mert’ten haz etmediği düşüncesi oluşmaya başlayacaktır.

Show TV ekranlarında her hafta perşembe günleri yayınlanan dizinin başrollerinde Tolgahan Sayışman ile Amine Gülşe yer alıyor. İkilinin haricinde kadroda şu isimler yer alıyor. Şafak Paydemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Tuğçe Kumral, Yağızhan Dikmen, Poyraz Bayramoğlu ve Hakan Dinçkol. Dizinin yönetmenlik koltuğunda Aysun Akyüz otururken snearyosunu ise Melis Civelek ile Sırma Yanık kaleme alıyor

54. bölümden kesitler;

Nur, masum olduğunu ispatlamaya çalışıyor!

Yiğit Nur ve İclal arasında seçim mi yapacak?

Nur: "Tutsaklığımı seviyorum!"

Fatih, gerçekleri öğrendi!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem