Aşk Laftan Anlamaz dizisi Çarşamba günü başlıyor!

  Show TV ekranlarında Yeni bir aşk dizisi hayat bulacak. Çarşamba günü saat 21.00’de başlayacak olan ‘Aşk laftan anlamaz’ dizisi daha şimdiden çok ses getirdi.

Aşk Laftan Anlamaz dizisi Çarşamba günü başlıyor!
Show TV ekranlarında Yeni bir aşk dizisi hayat bulacak. Çarşamba günü saat 21.00’de başlayacak olan ‘Aşk laftan anlamaz’ dizisi daha şimdiden çok ses getirdi.  Kavga ile başlayan bir aşkı ele alan dizi komedi tadında olacak. 

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin ilk fragmanı geldi.  Dizide Güzel oyuncu Hande Erçel ve Burak Deniz başrolleri paylaşacak. Bi yapımın tarafından gerçekleşen dizi de Burak Deniz, Tekstil sanayisinde zirveye ulaşan Murat Sarsılmaz karakterini canlandırır. Hande Erçel ise Hayat adında Giresunlu bir kızı canlandırır. Tesadüfen buluşan ikili kavga ile başlayan maceraları aşk ile son bulur. Bu serüveni anlatır. 

HANDE ERÇEL KİMDİR?

1993 yılında Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dünyaya gelen güzel oyuncu eğitimine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor.Erçel'in kariyerinde Çılgın Derhane Üniversitede , Hayat Ağacı ve Güneşin Kızları projeleri yer alıyor. 2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton Of The World (Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında 1. olmuştur ve ülkemizi temsil etmiştir. 

BURAK DENİZ KİMDİR?

İstanbul'da 20 Ekim 1989'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu eğitim hayatını da İsyanbul'da tamamladı. Hayatını İstanbul'da sürdürmeye devam eden Burak Deniz, dizi ve oyunculuk konusunda çeşitli projelerde de yer almaktadır. Kariyerine ilk olarak 2011 yılında Kolej Günlüğü isimli yapım ile adım atan Deniz, bu projede öne çıkan isimlerden birisi olmuştur. 2013 tarihinde Kaçak dizisi ile ekranlara dönüş yapan başarılı oyuncu bu dizide Burak Topçuoğlu isimli karaktere hayat vermiştir. 2014 yılında star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlanan ve 2015 yılında final yapan MedCezir dizisinde ise canlandırdığı Aras karakteri ile geniş bir kitleye ulaşmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv