AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF öğrencileri bekleyişte...

Binlerce öğrenci 16 Nisan cumartesi ve 17 Nisan Pazar günlerinde Açıköğretim Fakültesinin ara sınavlarına girdi. Sınavların üzerinden 1 hafta geçti ancak henüz AÖF sınav sonuçları açıklanmadı.

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF öğrencileri bekleyişte...
Binlerce öğrenci 16 Nisan cumartesi ve 17 Nisan Pazar günlerinde Açıköğretim Fakültesinin ara sınavlarına girdi. Sınavların üzerinden 1 hafta geçti ancak henüz AÖF sınav sonuçları açıklanmadı.

Daha önceki dönemlere bakıldığında AÖF sınav sonuçlarının gelecek hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Bu süreçte ilk olarak geçtiğimiz günlerde sınav soru ve cevapları açıklandı. Artık öğrenciler sonuçların da açılmasını merakla bekliyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra sınava itiraz etme hakkınız bulunmaktadır. 5 iş günü içerisinde itirazlarınızı yapabilirsiniz. Belirtilen sürenin sonrasındaki itirazlar ise kabul edilmemektedir.


Açıköğretim’de ara sınavlarda aldığınız notlarda başarı oranınız şu şekilde oluşmaktadır. Ara sınavda aldığınız notun yüzde 30’u ve dönem sonu sınavında aldığınız notun yüzde 70’i baz alınmaktadır.

KAYIT YENİLEME İÇİN YAPILMASI GEREKEN ÖDEMELER

Fakülte tarafından yapılan ders atamasına göre ödeme bilgileriniz oluşturulur. Sadece Fakülte tarafından atanan dersleri almak isteyen öğrenciler ödemelerini yaparak kayıtlarını yeniletebilirler. Öğrenciler Fakülte tarafından atanan dersleri silebilir veya ders ekleyebilirler. Öğrencilerin ders ekle-sil işlemi yapması halinde ödeme bilgileri buna göre yeniden oluşacaktır. 12-23 Ekim 2015 tarihleri arasında ödeme bilgilerinizi http://kayit.anadolu.edu.tr adresinin Kayıt Yenileme bağlantısından ders ekle-sil sayfanızda görebilir ve ödemenizi yapabilirsiniz.

 Dönem Öğrenim Ücreti Açıköğretim Fakültesinin Bilgi Yönetimi, Coğrafi Bilgi Sistemleri, Eczane Hizmetleri, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, Kimya Teknolojisi, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uzaktan Eğitim Önlisans Programlarında Güz Döneminde kayıt yeniletecek öğrenciler; öğrenim süresine ve aldığı derslerin kredisine bakılmaksızın Bakanlar Kurulunca belirlenen Dönem Öğrenim Ücretini ödeyeceklerdir

DERS EKLE-SİL İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

12 - 23 Ekim 2015 tarihleri arasında kayıt yenileme bedelini ödeyen, ancak tekrar ders ekle işlemi yapmak isteyen öğrenciler 22 - 23 Ekim 2015 tarihlerinde http://kayit.anadolu.edu.tr adresinden Mazeretli Ders Ekleme İşlemleri bağlantısından ders ekle işlemi yapabilirler. Fakülte tarafından yapılan ders ataması sonucu, atanmayan dersi kalan ve bu dersleri alması halinde mezun olabilecek durumdaki öğrencilerin 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders ekle işlemi yapmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem