Annelik Estetiği ve Diğer Estetik Yöntemleri

Annelik estetiği ve diğer estetik yöntemleri ile ilgili tüm detaylar...

Annelik Estetiği ve Diğer Estetik Yöntemleri

Annelik estetiği günümüzde doğumdan sonra pek çok kadının tercihi haline gelen bir estetiktir. Ayrıca bunun dışında, karın germe ya da vücut şekillendirme gibi estetik operasyonları da doğumdan sonra pek çok kadının yatırdığı işlemlerdir. Bu işleme vücudun genel olarak pek çok bölgesi dahildir. Karın, bacak, basen gibi bölgeler için de bu işlem uygulanır.

Annelik Estetiği Nedir?

Doğum sonrası vücutta oluşan deformasyonların giderilmesi için yapılan operasyonlara annelik estetiği genel ismidir. Doğum yaptıktan sonra kadınların vücudunda genel olarak sarkma, çatlama gibi pek çok deforme yaşanır.

Bu durumların gitmesi için de annelik estetiği uygulanır. Bu estetik emzirme dönemi tamamen bittikten sonra uygulanır. Doktorun onay verdiği ve annenin rahatsız olduğu bölgeler için uygulanan bir işlemdir.

Annelik Estetiği Nasıl Yapılır?

Annelik estetiği operasyonunda pek çok işlem bir arada uygulanabilir. Bu yüzden de estetiğin süresi üç saat ile beş saat arasında değişkenlik gösterir. Her biri farklı işlemler olacağı için de operasyonların uygulanma şekli birbirinden farklıdır. Bu operasyonlar karın, bacak, kol gibi bölgeler için uygulanabilir. Vücudun genelini de kapsayabilir.

Annelik Estetiği Kimlere Uygulanır?

Annelik estetiğini belirli kadınlar tercih ediyor. Emzirme, doğum, aşırı kilo alma gibi sorunlar sonucu göğüs içi boşalan kadınların sıklıkla tercih ettiği bir estetiktir. Ayrıca karın bölgesinde gevşeme olan ve çatlak oluşan kişilerin de sıklıkla tercih ettiği bir operasyondur.

Basen, kol ve bacak bölgelerinde fazla yağ oluşan kadınlar için de yapılan bir ameliyattır. Bu ameliyat doğum ve emzirme süreci biten kadınlara yapılabilir. Öncelikle doktorun da operasyonlara onay vermesi gerekir.

Vücut Şekillendirme Neleri Kapsar?

Vücut şekillendirme operasyonu özellikle kişinin rahatsız olduğu bölgeler için yapılır. Bu müdahale doğum sonrası oluşan gevşeklikler, vücut hatlarını daha belirgin hale getirmektedir isteyen kadınlar için uygundur. Ayrıca bu işlemde, doktorun onayıyla kombine operasyon yapılabilir. Bu durum da kişinin vücudunun genelini kapsar. Birkaç işlem birden, vücuda uygulanabilir. Bunun için de ilk önce belirli tetkikler yapılması gerekir.

Vücut Şekillendirme Yöntemleri

Bu yöntemde amaçlanan durum vücudun daha simetrik bir görünüm kazanmasını sağlamadır. Bu yöntemlerde uygulama şekilleri hastanın durumuna göre değişiyor. Hasta, hangi bölgesi için estetik yaptırmak isterse eğer o bölgesine göre uygulanan yöntem farklı olur.

Vücut Şekillendirme Avantajları Nelerdir?

Doğumdan sonra oluşan olumsuz psikolojiyi vücut şekillendirme iyileştirir. Ayrıca kadınlara özgüven sağlar. Bunun dışında vücudun yeniden eski görünümüne kavuşmasını sağlar. Daha estetik bir görünüm oluşur.

Karın Germe Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Karın germe ameliyatı karın bölgesinde fazla deri olan, sarkıklık olan ve doğumdan sonra ki gevşeklik yaşayan kadınlara yapılan bir ameliyattır. Bu ameliyat sonucunda her kadın o sıkı görünüme yeniden kavuşur.

Karın Germe Ameliyatı Öncesi Sonrası Neler Yapılmalı?

Karın germe ameliyatı öncesinde ve sonrasında bazı hususlara dikkat etmek gerekir. Karın germe ameliyatından önce alkol alımı yapmamak gerekir. Herhangi bir reaksiyon gösterebilir. Sigaraya da kısa sürede olsa kullanmamak gerekir.

Ayrıca ameliyattan bir süre sonra da kısa sürede olsa alkol tüketmemek doğru olur. Ani hareketlerden kaçınmak gerekir. Bir süre fazla dar giymemeye özen göstermek gerekir. Doktorun verdiği ilaçları mutlaka düzenli kullanmak gerekir.

Karın Germe Ameliyatı İyileşme Süreci Nasıldır?

Karın germe ameliyatından sonra iyileşme süreci yaklaşık 1-2 gündür. Bu süre zarfında hastanede kaldıktan sonra taburcu olabilirsiniz.

Karın Germe Fiyatları

Karın germe ameliyatında fiyatlar değişkenlik gösterir. Ayrıca uygulanacak işleme bağlı olarak da bu durum değişir. Bu yüzden net bir fiyat söylemek yanlış olur. İhtiyaç duyulan her zaman doktor onayı ile karın germe ameliyatı olmak mümkündür.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem