Deva Partisi Trabzon'da Semt Pazarında

DEVA Partisi Trabzon il ve Yomra ilçe yöneticileri Yomra semt pazarını ziyaret etti.

Deva Partisi Trabzon'da Semt Pazarında

Deva Partisi Trabzon Tarım Politikalarını tarımla ilgilenen tüm paydaşlara anlatmaya devam ediyor.

TRABZON'DA TARIMIN DEVASI OLACAĞIZ

Deva Partisi Yomra ilçe başkanı Funda Çuvalcı Trabzon il ve Yomra ilçe yöneticileri ile Yomra semt pazarını ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta Trabzon kırsalında tarım ve hayvancılık ile uğraşan çiftçiler,besicilerle buluşan Çuvalcı onlara Deva Partisinin yeni açıkladığı Tarım Politikalarını anlatmış birinci ağızdan üreticinin sorunlarını dinlemişti.Bugünde üretilen ürünlerin vatandaşlarla bnuluştuğu semt pazarlarını gezen Çuvalcı buradaki çiftçilere Deva Partisi Tarım politikalarını anlatırken sorunları ve isteklerinide dinledi.

Deva Partisi Trabzon'da Semt Pazarında

PANDEMİ ÜRETİCİYİDE VURDU

Deva Partisi Yomra İlçe Başkanı Funda Çuvalcı ''Pandemi bölgemizdeki üreticileride vurmuş durumda.Tarlada üretilen ürün fiyatı ara rol alan durumlar nedeniyle sürekli artmakta.Gübredeki fiyat artışları,ilaçlamadaki gider artışları,ürünü tarladan pazara indirirken mazotartışı ile gelen nakliye artışları haliyle ürün fiyatlarınada yansıyor.Köylü üretttiği malı yeri geliyor pazara getirmeden kendi tüketiyor değmez diyerek indirmiyor,yada çöpe döküyor.Pandemi ile gelen alım gücü güçlüğü,pazar yerlerinin kapalı oluşu tarımla uğraşanlara büyük zarar vermiş durumda'' dedi.

Deva Partisi Trabzon'da Semt Pazarında

SADECE DİNLEMİYOR ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZİ SUNUYORUZ

Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ''Bölgemizin geçim kaynağı olan bir çok üründe sıkıntılar yaşanıyor.Çay'daki Kota sorunu,Fındıkdaki fiyat ve alım politikaları üreticiyi düşük fiyatla ürününü elinden çıkarmasına sebep oluyor.Biz Deva Partisi Olarak eylem planlarımızı da bu sorunları çözmek gayesiyle hazırlıyoruz ve inşallah halkımız da bize yetkiyi verirse, Türkiye'nin sorunlarına kalıcı çözümler getirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Deva Partisi Trabzon'da Semt Pazarında

Kubilay Çiçek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

''Yakın siyasi tarihimizde ilk kez bir parti, iktidarının ilk 90 gününde ve ilk 360 gününde ne yapacağını detaylarıyla açıklıyor bunu çok önemli görüyorum.

Çiftçimizin borçlarını en az 2 yıl faizsiz olarak erteleyeceğiz.
Çiftçimizin kullandığı mazotun ÖTV’sini çiftçimize geri iade edeceğiz.
Terkedilen yaylaları yeniden üretime kazandıracağız.
Arıcılığa özel teşvik ve destek sağlayacağız."

Deva Partisi Trabzon'da Semt Pazarında

Deva Partisi Trabzon'da Semt Pazarında

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler