DEVA Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Önder: Vatandaş cebine bakıyor

Deva Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Yaşar Önder Haber61’i ziyaret etti.

DEVA Partisi Ortahisar ilçe başkanı Yaşar Önder ve yönetim kurulu Haber61’i ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında Haber61 genel Koordinatörü Atakan Kadıoğlu’na açıklamalarda bulunan Önder “Hükümet şuan vatan millet Sakarya dış güçlerden bahsetse de, milleti artık bu konular cezbetmiyor. Halk cebine bakıyor.” Şeklinde konuştu.

Önder şu ifadeleri kullandı:

Trabzon merkez ilçede partimizin teşkilatlanma konusunda eksiğimiz yok tamamız diyebiliriz. Mahallelerde teşkilatlanıyoruz, üye kayıtlarımız devam ediyor. 20 küsür mahallede tamamen teşkilatlanma durumundayız. Diğer mahallelerde namzetlerimiz var onlarla görüşüyoruz. Şu an her şey beklentilerimizin üzerinde ilerliyor.

Şu an herkesin en büyük problemi ekonomi. Artık kimse yatırım konuşamıyor. Hükümet şuan vatan millet Sakarya dış güçlerden bahsetse de, milleti artık bu konular cezbetmiyor. Halk cebine bakıyor. Eski cumhurbaşkanımız Demirel’in dediği gibi “hükümet yıkar hükümet kurar” derdi. Hakikaten de şuan o duruma geldik.

Altılı masa zaten genel merkezler düzeyinde konuşulan politika üretilen bir oluşum. Bu işbirliği değil de beraber hareket edebilir miyiz edemez miyiz noktasındayız. Seçim sürecinde sandık güvenliği ile ilgili bir işbirliğimiz olabilir. Güçlendirilmiş parlamenter sistem noktasında masadayız. Herkesle görüştük sanırım bir AK Parti’den dönüş alamadık. Diğerleri ile beraber hareket edebiliyoruz. Ama burada masa kuracağız diye bir derdimiz de yok. Zaten genel başkanlarımız masayı kurmuş. Onların ürettiği politika doğrultusunda hareket edeceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler