DEVA Partisi dev miting öncesi iddialı: İktidar Partisi Trabzon’a kan kaybediyor’u göstereceğiz

DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çicek Haber61’i ziyaret ederek yapılacak miting öncesinde bilgiler verdi.

DEVA Partisi dev miting öncesi iddialı: İktidar Partisi Trabzon’a kan kaybediyor’u göstereceğiz

DEVA Partisi 1 Ekim Cumartesi günü Trabzon’da büyük mitinge hazırlanıyor.

İl Başkanı Kubilay Çicek haber61’i ziyaret ederek İmtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergun Hardaloğlu ile sohbet edip, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi.

Çicek, mitingin sadece bir Trabzon mitingi olmayacağını, İktidar partisinin Trabzon’da bile güç  kaybettiğini gösterecek bir mitin olacağını belirtti.

Trabzon İl Başkanı Kubilay Çicek şu ifadeleri kullandı:
Trabzon’da yapacağımız DEVA partisinin aslında 5. Mitingi. İlkini Antep’te daha sonra Gebze’de ve Yozgat’ta yaptığımız mitinglerdir. Hepsi de birbirinden başarılı üzerine koyarak devam edilen mitinglerdir. Yaklaşık 15-20 gün öncesinde Siirt, Trabzon ve Erzurum’la devam eden bir 3 miting serisine de karar verdik. Bu alanda 1 Ekim Cumartesi günü Trabzon Meydan’da saat 15.00 da bizler mitingimizi gerçekleştireceğiz. 

Bu işin kararı aşağı yukarı 20 gün kadar önce alındı. Biz o günün hemen akşamında yönetici arkadaşlarımız ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Organizasyonla ilgili gerekli iş bölümlerini yaptık. Hemen çalışmaya koyulduk. Dolayısıyla işin tanıtım ve propaganda kısmıyla ilgili hemen hemen tüm hazırlığımız tamamlanmış durumda. Bugün itibari ile mahalle başkanlarımız sandık başında görevlendirdiğimiz arkadaşlarla birlikte o alanın doldurulması için gereken çalışmaları yapıyoruz.

Şimdilik gayet yolunda. O gün miting alanının dolup taşacağını düşünüyoruz. Bir de şahsi olarak ben ama aynı zamanda partimizin genel merkezi de Trabzon’da yapılacak bu mitinge bir şehir mitinginin, bir bölge mitinginin olmasının ötesinde aslında bir ulusal değeri olacak bir miting olacak şekilde bakıyoruz. Çünkü bugün Anadolu’nun çeşitli yerlerinde insanlar kendi aralarında konuşurken şunu diyorlar. “Evet, bugün iktidar partileri ve ortağı hala bir yerde güçlü ise burası galiba Trabzon“ diyorlar. Dolayısıyla o gün Anadolu’nun bütün şehirdeki insanlarının gözleri o miting alanında olacak. 

Ve burada bizim insanlara aslında göstereceğimiz şey şu “Bakın Trabzon’da da artık iktidar partisi kan kaybediyor. Onlarca bakanın bir sürü bürokratın, valinin, kaymakamın şehrinden yeni kurulan bir muhalefet partisi olarak biz çok güçlü bir poz ve görüntü verebiliyoruz.”u tüm Türkiye’ye iletmiş olacağız.

Dolayısıyla bir şehir mitingi olmanın ötesinde bir anlam ifade ediyor. Hem bizim için hem Anadolu insanı için hem de muhalefet yapacak diğer partiler için belki de çok önemli. Şu anlamda da isabetli bir yer secimi sanıyorum. Şuan da görüşünü ifade etmekten çekinen korkan bir ton insan var. Bu mitingimiz o kararsızlara ya da o muhaliflerin belki bir sebeple sessiz kalmasına sebep olan nedenleri de ortadan kaldıracak. ‘Evet Trabzon’da da bu iş bitmiş arkadaş, Trabzon’da da böyle bir miting yapılıyorsa artık korkulacak bir şey yok deyip muhalif cepheyi de oldukça cesaretlendireceğiz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber