Trabzon'da iftar sofrası Dernekpazarı'nda kuruldu

Trabzon'da Dernekpazarı'nda düzenlenen iftar programında çalışma mevsiminde olduklarını söyledi.

Trabzon'da iftar sofrası Dernekpazarı'nda kuruldu

Dernekpazarı’nda hemşehrileriyle iftar programında bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şimdi çalışma mevsimindeyiz. Program çerçevesinde çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz” dedi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Dernekpazarılı hemşehrileriyle iftar programında bir araya geldi. Trabzon Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası bu kez Dernekpazarı ilçesinde kuruldu. İftar öncesinde ilçeye çıkartma yapan Başkan Gümrükçüoğlu ilk olarak Dernekpazarı’nın mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek ilçede sürdürülen ve planlanan yol çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

İlçe merkezinde gerçekleştirilen iftar programında Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra Dernekpazarı Kaymakamı Selim Erkovan, Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, kamu kurumları ve STK’ların yetkilileri muhtarlar ve vatandaşlar hazır bulundu. 

Gecede katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, hizmet mevsiminde olduklarını hatırlatırken, “Şimdi çalışma mevsimindeyiz. Hava şartları el verdiği ölçüde, program çerçevesinde çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz. İftar öncesinde muhtarlarımızla da istişarede bulunduk. Allah’ın (c.c.) izniyle omuz omuza, bir ve beraber bu çalışmaları yapacağız. Allah (c.c.) devletimize, milletimize zeval vermesin, biz bütün bu hizmetleri yerine getireceğiz” dedi.

Konuşmasında Türkiye’nin teröre karşı büyük bir mücadelenin içinde olduğuna da değinen Gümrükçüoğlu, katılımcılardan vatanı, milleti, dini için canlarını ortaya koyan asker ve polislere dua etmelerini talep etti. 

Dernekpazarı Kaymakamı Selim Erkovan ve Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık da konuşmalarında ilçede yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.  




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler