Annesine ulaşmak için Dereye atlayan köpek yavrusu kurtarıldı.

Sürmene Arama Kurtarma Derneği (SÜR-AK) ekipleri, annesine ulaşmak için dereye atlayan köpek yavrusunu kurtardı.

Olay Trabzon'un Sürmene ilçesinde meydana geldi.

Oylum Mahallesi Derebaşı mevkisinde sabah saatlerinde yaşanan heyelan sonucunda, kullanılmayan bir okul, 2 katlı lojman ve 3 ev toprak altında kaldı. Neyse ki, bu olayda can kaybı veya yaralanan olmadı.

Heyelanın meydana geldiği bölgede, Sürmene Arama Kurtarma Derneği (SÜR-AK) ekipleri, bir köpek yavrusunu kurtardı.

Yavru köpek, annesine ulaşmak için dereye atlamıştı. Kurtarma ekibinin grup amiri Ahmet Cerrah, annesiyle birlikte olan köpek yavrusunu kurtarmanın mutluluğunu paylaştı.

Cerrah, iki köpeği bir süredir takip ettiğini anlattı. Bölgede kayıp bir köpek arandığını, annesinin sel nedeniyle karşıya geçemediğini ifade etti. Anne köpeğin ileriden geçmeye çalışırken, yavrunun geçemeyip dalgalı bir yere atladığını ve dereye düştüğünü gördü.

Cerrah, hemen harekete geçerek köpek yavrusunu dereye düştüğü yerden kurtardı. Kurtarma sonrası anne köpek ve yavrusu bölgeden uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber