Depremden 206 saat sonra umudun adı Ayşegül

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından yıkılan İsabey Apartmanı'nın enkazından 206 saat sonra 35 yaşındaki Ayşegül Bayır sağ olarak çıkartıldı.

Depremden 206 saat sonra umudun adı Ayşegül

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem 10 ilde ağır yıkıma yol açtı. Depremlerin ardından enkazın altında kalan vatandaşlarımızın sağ olarak kurtarılması için ekiplerin canla başla mücadelesi sürüyor. Depremin faciasının 9'uncu gününde peş peşe umutlandıran haberler geldi. Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman'dan gelen kurtuluş haberlerine son olarak depremin merkez üssünden sevindiren 35 yaşındaki Ayşegül Bayır'dan geldi.

206 SAAT SONRA GELEN KURTULUŞ
 İsabey Apartmanı'ndaki enkazdan 206 saat sonra 35 yaşındaki Ayşegül Bayır sağ olarak çıkartıldı. Kadına ulaşabilmek için çalışmalara başlayan ekipler, yaklaşık 5 metre tünel açtı.

Kadına ulaşılmasının ardından sağlık ekipleri tünelden geçerek yaralıya serum takarak müdahale etti. Ayşegül Bayır daha sonra enkazdan çıkarıldı. Ambulansa konulan kadın, hastanede tedavi altına alındı.

Depremden-206-saat-sonra-umudun-adı-Ayşegül1

SEVİNÇ GÖZYAŞLARI
Depremden 206  saat sonra kurtulan Ayşegül Bayır, akrabalarını ve kurtarma ekiplerini sevindirdi. Ekipler kadını alkışlarken, akrabaları da sevinç gözyaşları döktü.

Öte yandan Binbaşı Ali Kaspak, "JAK timleri olarak çok mutluyuz, bize de umut oldu. Tekrar yeni canları kurtarmak için canla başla mücadele ediyoruz. Bütün milletimizin içi ferah olsun. Son vatandaşımızı çıkarana kadar buradayız" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler