Vahşi cinayette tüyler ürpertici detay, önce tüfekle vurdu sonra...

Ormanlık alanda öldürdüğü gençlerin cesetlerini 1 gün sonra kuyuya atan zanlı, ateşe verdiği kuyuyu adam tutup taş toprakla doldurtmuş.

Vahşi cinayette tüyler ürpertici detay, önce tüfekle vurdu sonra...

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde öldürülüp, gömüldükleri belirtilen İ.Y. (17) ile H.A.'nın (19) üzeri toprak ve kaya parçaları ile doldurulmuş su kuyusunda cesetleri bulundu. Cinayeti itiraf eden M.A.'nın 2 genci mangal bahanesiyle ormana çağırdığı, burada İ.Y. ile H. A.'yı av tüfeği ile öldürdükten sonra cesetlerini gizlediği, ertesi gün de başkasından aldığı araçla cansız bedenleri alıp su kuyusuna attığı belirlendi.

Vahşi cinayette tüyler ürpertici detay, önce tüfekle vurdu sonra...

Acıpayam'da 9 Haziran'da evlerinden çıkıp, dönmeyen İ.Y. ve H.A. için aileleri kayıp başvurusunda bulundu. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, İ.Y. ve H.A.'nın en çok gittiği Serinhisar ilçesine bağlı Aydoğdu Yaylası'nda arama yaptı. Ekipler, iki gencin evden çıkıp, bindikleri otomobili terk edilmiş, cep telefonlarını ise parçalanmış halde ormanda buldu. İncelemede bölgede kan izlerine de rastlanıldı. Bölgede inceleme yapan ekipler, ikilinin en son birlikte görüldüğü M.A.'yı gözaltına aldı.

Vahşi cinayette tüyler ürpertici detay, önce tüfekle vurdu sonra...

9 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, iki gencin öldürülüp, gömüldüğünü belirledikten sonra cinayeti itiraf eden M.A. ile olaya karıştığı ileri sürülen 8 şüpheliyi daha gözaltına aldı. Şüphelilerden birinin, kayıp gençlerin Serinhisar ilçesi Develikuyusu mevkisinde olabileceğini söylemesi ile ekipler, çalışmalarını burada yoğunlaştırdı. Ekipler, pazar gecesi ovadaki bir su kuyusunun üzerinin kısa süre önce toprak ve kaya parçaları ile doldurulduğunu belirledi. 25 metre derinliğindeki su kuyusunun boşaltılmasına karar verilip, itfaiyeden yardım istendi. Pazartesi günü ekipler, kuyunun boşaltılması için çalışma başlattı. Bölgeye gönderilen 2 ekskavatör ve 1 kepçe iki gün boyunca 25 metre derinliğindeki su kuyusuna paralel kazı çalışması yaptı.

Vahşi cinayette tüyler ürpertici detay, önce tüfekle vurdu sonra...

İTFAİYE 5 SAAT ELLE KAZI YAPTI
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, cesetlere zarar vermemek için titiz bir çalışma yürüttü. Ekipler, iş makinelerinin ardından kazma ve küreklerle çalışmalarına devam etti. Cesetlerin üzerine atılan 2 metre boyundaki taş parçaları, itfaiye erlerince tek tek taşındı. 5 saat süren elle kazının ardından 2 gencin cesetlerine, saat 05.00 sıralarında ulaşıldı. İlk incelemede gençlerden birinin başından, diğerinin ise sırtından tüfekle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Cenazeler otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Vahşi cinayette tüyler ürpertici detay, önce tüfekle vurdu sonra...

9 KİŞİDEN 7'Sİ TUTUKLANDI
Çifte cinayetle ilgili gözaltına alınan 9 şüpheli de dün adliyeye sevk edildi. Cinayetleri işlediğini itiraf eden H.A.'nın uzaktan akrabası M.A.'nın aralarında bulunduğu 7 kişi tutuklandı, diğer 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin ifadelerine göre, M.A.'nın 2 genci 9 Haziran'da mangal bahanesiyle ormana çağırdığı, burada İ.Y. ile H.A.'yı av tüfeği ile öldürdükten sonra cesetlerini gizlediği, ertesi gün de başkasından aldığı araçla cansız bedenleri alıp su kuyusuna attığı belirlendi. M.A.'nın daha sonra aldığı otomobili bir akaryakıt istasyonunda yıkayıp, sahibine teslim ettiği ortaya çıktı. M.A.'nın ayrıca tutuklanan bazı şüpheliler ile cesetleri attıktan sonra su kuyusunu taş ve toprakla doldurdukları tespit edilirken, 10 yıl önce işlediği cinayet nedeniyle girdiği cezaevinden bir süre önce çıktığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler