Azra bebeğin ölümüne neden olan alkollü sürücü tutuklandı

Denizli'de meydana gelen kazada Azra bebeğin ölümüne neden olan alkolü sürücü tutuklandı.

Azra bebeğin ölümüne neden olan alkollü sürücü tutuklandı

Denizli’de kavşakta çarpışan araçların sürüklenerek kaldırımdaki hamile kadın, baba ve bebek arabasına çarpması sonucu 10 aylık Azra bebeğin hayatını kaybettiği kaza alkollü sürücü tutuklandı, 2 yaralının ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Azra bebeğin ölümüne neden olan alkollü sürücü tutuklandı

Merkezefendi ilçesine bağlı Şemikler Mahallesinde meydana gelen kazada, H.K. (59) idaresindeki 20 ACU ... plakalı otomobil ile E.B. (47) hakimiyetindeki 20 ABH ... plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar kaldırımda bulunan hamile olan K.Ö. (34), baba Ö.F.B. (46) ve bebek arabasında bulunan 10 aylık kızı Amine Azra Bakan’a çarptı. Can pazarının yaşandığı olayda yayalar hastaneye kaldırıldı, araçlardaki Z.Ö. (13) ve Y. G. (7), H.Ö. (36), G.G. (33) ve O.G. (33) hafif şekilde yaralandı. Sürücüler gözaltına alınırken, minibüsün kullanıcısı E.B.’nin ise 1.57 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Azra bebeğin ölümüne neden olan alkollü sürücü tutuklandı

Servergazi Hastanesine kaldırılan Amine Azra bebekten ise kısa süre sonra acı haber geldi. Bebeğin doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. İşlemleri tamamlanan minibüs sürücüsü ise adliyeye sevk edildi. Burada E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler