Demokrat Parti'den TS'ye destek

Demokrat Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı İbrahim Er “Şimdi Bordo-Mavi Enerji” zamanıdır" dedi. Kamuoyunda günlerdir tartışılan Trabzonspor'un HES projesine bir destek de Demokrat Partiden geldi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Demokrat Parti Merke

Demokrat Parti'den TS'ye destek
Demokrat Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı İbrahim Er “Şimdi Bordo-Mavi Enerji” zamanıdır" dedi.

Kamuoyunda günlerdir tartışılan Trabzonspor'un HES projesine bir destek de Demokrat Partiden geldi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Er “Trabzonspor Kulübü bir Dünya markasıdır. Bu markaya her Trabzon'lu sahip çıkmak ve yaşatmak zorundadır. Trabzonspor'u idare edenleri tebrik ediyorum. Kulübün hiçbir bedel ödemeden, tamamen finans kuruluşlardan sağlanacak kredilerle gerçekleştirecek bu projeyi hayata geçirmesi durumunda kalıcı bir geliri olacaktır.” dedi.

Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim ER yaptığı açıklamada Uzungöl ile Trabzonspor markalarının bir arada olduğu bu proje aynı zamanda “her yıl bir Yattara demektir” dedi.

Trabzonspor yönetiminin bu HES projesi sonrasında Trabzonspor Kolejini de gündemine almasının gerektiğinin altını çizen Er “Trabzonspor kurumsal kimliğine yakışan işler yapıyor. Biz de Kulübün bu girişimlerini yürekten destekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel