Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mersin'deki saldırıyla ilgili ilk yorum!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin'de 1 polisimizin şehit olduğu saldırıya sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mersin'deki saldırıyla ilgili ilk yorum!

Erdoğan, ''Dün gece Mersin'de PKK'lı alçaklar 1 polisimizi şehit etti, 1 polisimizi yaraladı. Teröristler anında hak ettiği karşılığı buldular. Bunları takip ederseniz ya HDP'ye, ya CHP'nin gazeteci diye kabul ettiği gruplara ya da batı ülkelerine çıkar. Yapılan her terör saldırısında dökülen kanların izi vardır'' dedi.

Mersin'in Mezitli ilçesinde lüks otomobille Tece Polisevi önüne gelen iki kadın PKK'lı terörist, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Hain saldırıda 1 polisimiz şehit olurken, 1 polisimiz de yaralanırken, çıkan çatışma sonucu yaralanan iki kadın terörist, sırt çantasında taşıdıkları bombalar ile kendilerini patlattı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HAİN SALDIRIYA ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Mersin'deki saldırı gündeme bomba gibi düşerken AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan terör saldırısına sert tepki gösterdi.

"HER TERÖR SALDIRISINDA DÖKÜLEN KANLARIN İZİ VARDIR"
Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı; ''Dün gece Mersin'de PKK'lı alçaklar 1 polisimizi şehit etti, 1 polisimizi yaraladı. Teröristler anında hak ettiği karşılığı buldular. Bunları takip ederseniz ya HDP'ye, ya CHP'nin gazeteci diye kabul ettiği gruplara ya da batı ülkelerine çıkar. Yapılan her terör saldırısında dökülen kanların izi vardır. Aynı durum batı için de geçerlidir.

"BÖLGEMİZDE İSTİKRAR VE GÜVEN İSTİYORUZ"
Yılan kendisine uzanan eli de sokar. Teröristlerin yeri mahkemeler ve hapishanelerdir. Komşularımızdan başlayarak tüm ülkelerden hiçbir ayrım yapmadan gerekli tedbirleri almalarını bekliyoruz. Biz tüm kalbimizde barış, huzur istiyoruz. Bölgemizde istikrar ve güven istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem