Cumhurbaşkanı Erdoğan teşkilatlara seçim mesajı verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan MYK toplantısında teşkilat mensuplarının moral ve motivasyonunu arttırmak için moral konuşması gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan teşkilatlara seçim mesajı verdi!

2023 seçimlerine dikkat çeken Erdoğan, 6’lı masadaki belirsizliğe dikkat çekerek son günlerdeki havanın AK Parti lehine döndüğünü ifade etti. Yapılan görüşmede ayrıca seçimlerin öne alınacağını söyleyen Erdoğan başkanlığında toplanan MYK toplantısında 14 Mayıs tarihi yine masadaydı…

2023 seçimlerine artık kısa süre kaldı. Cumhur İttifakı’nın adayı aylar öncesinden  Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğu duyurulurken 6’lı masadaki belirsizlik ise sürüyor. Kuliste konuşulan iddialara göre 2.tur görüşmelerin yapıldığı 6’lı masada aday Şubat ayında duyurulacak. Yapılacak ankete göre adayın belirlenmesi beklenirken bu ismin kim olacağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rakip kim olacak heyecanla bekleniyor.

AĞIRLIK BASAN TARİH 14 MAYIS
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam Cumhur İttifakı bir yandan da seçimlerin öne çekilmesi için hazırlanan olası tarihleri görüşüyor. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki MYK toplantısında 14 Mayıs tarihinin yine masada olduğu ve görüşüldüğü ifade edildi. Toplantıda teşkilatlarına moral ve motivasyon konuşması yapan Erdoğan 6’lı masadaki belirsizliğe dikkat çekerek son süreçlerde havanın AK Parti lehine döndüğünü ifade etti.

Seçim tarihlerinin öne alınması konusunda kararlılık mesajı veren Erdoğan, “Seçim tarihi ile ilgili muhalefetin birtakım eleştirileri olsa da seçim tarihini güncelleme noktasına kararlıyız" dediği belirtildi.

EYT YAKINDA MECLİS’TE
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yaptığı sunum doğrultusunda AK Partili belediyelerin seçim sürecindeki rolü değerlendirildi. Öte yandan MYK'da Meclis çalışmaları da değerlendirildi. Merakla beklenen EYT konusunun en geç mart ayında çözüme kavuşarak hak sahiplerinin paralarını alacakları belirtildi. Muhalefetin, EYT konusunun bilerek bekletildiği iddialarının asılsız olduğu, yakında Meclis'e geleceği aktarıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler