Diğer

Diğer

Çöpçatan uygulamalar köşesi gururla sunar: Tinder!

İnsanların cesaretleri kırılması adına her geçen gün yeni bir uygulama yayınlanıyor. Sosyal Medyada tanışmak amaçlı yayınlanan uygulama Tinder kendinden çok söz ettiriyor.  Nedir yahu Tinder? Nasıl Kullanılır?  Tinder, bulunduğunuz noktadan çevrenizdeki yerleri baz alacak şekilde kilometre bazında lokasyon filtresi olan,  karşı tarafın sadece adınızı ve profil fotoğrafınızı gösteren çöpçatan uygulama.  Eee Nasıl kullanacağız?   Telefonunuzdan  aşağdaki linklere tıklayarak indiriyorsunuz.   İndirdikten sonra basit ve Türkçe Kayıt ol butonuna tıklıyorsunuz. Karşınıza gelen gayet şık, niyetini belli eden Türkçe bilgilerinizi doldurabileceğiniz formu güzelce dolduruyorsunuz. 

Süper, Hazırsınız! 

IOS: https://itunes.apple.com/us/app/tinder/id547702041?mt=8 Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinder&hl=tr  Nasıl İnsanlara erişeceğim? Tinder'a  üye olup giriş yapıtıktan telefonunuzdan GPS servislerinin açık olması gerekiyor. Etrafınız da yaşayan Tinder kullanıcılarını gösteriyor size. Eğer beğenirseniz Sağ'a sürükleyin fotoğrafı, beğenmezseniz Sol'a sürükleyin. Tamam şimdi sürükleme bitti ama kimse çıkmadı der gibisiniz. Sizin beğendiğinizi, onun da sizi beğenmesi gerekiyor. Karşılıklı al gülüm ver gülüm şeklinde düşünün.  İyi kaydırmalar. Aman diyeyim Profilimde neler olsa dikkat çekerim?  Tinder daha çok 20 - 34 yaş aralığında kullanıcılara sahip. Şimdi size altın maddeleri sayıyorum.  1.    Arabanız varsa, arabalı fotoğraf 2.    Maddi durumunuzu gösteren bir fotoğraf 3.    Boydan ve baby face bir fotoğraf.

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR