Çizmecioğlu aday mı

Saadet Partisi'nin daha önceki seçimlerde Trabzon Belediyesi başkanlığı için aday gösterdiği Mahmut Çizmecioğlu, bu seçimlerde tekrar aday olacak mı?  

Çizmecioğlu aday mı

Saadet Partisi'nin daha önceki seçimlerde Trabzon Belediyesi başkanlığı için aday gösterdiği Mahmut Çizmecioğlu, bu seçimlerde tekrar aday olacak mı? Saadet Partisi, Çizmecioğlu'nu bu seçimlerde Trabzon Belediye Başkanlığı için aday gösterecek mi?

İşte bu soruların cevabını Mahmut Çizmecioğlu, verdi.

Çizmecioğlu bu konuda haber61.net'e açıklama yaptı. 

ÇİZMECİOĞLU TEKRAR ADAY MI?

Saadet Partisi'nden Trabzon Belediye Başkanlığı için adaylığının tekrardan konuşuluyor bu konu ile ilgili neler düşünüyorsunuz sorusu üzerine Çizmecioğlu, Benim tek başıma vereceğim bir karar değil, Şuan adayım veya değilim demem söz konusu değil dedi.

GÖREVDEN KAÇMAM

Adayı partinin mahalli teşkilatlarının karar verdiğini ifade eden Çizmecioğlu, Mahalli teşkilatlarımız bu konuda karar veriyor ve adayı kendileri belirliyorlar. Şuanda adayım ve değilim diyemiyorum. Şuan gelen bir teklif yok ama teklif gelirse oturur, konuşuruz, bu konuda fazla yorum yapamıyorum.Şuan partinin ne düşündüğünü bilemiyorum, bu konuda tek başıma bu konuda karar veremem, karara verecek olan partimdir. Teveccüh gösterirseler, bu görevi bana layık görürseler de görevden kaçmam” diye konuştu.

CANALİOĞLU ÇİZMECİ İÇİN NE DEMİŞTİ

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu da geçen günlerde Mahmut Çizmecioğlu'nun adaylığı konusunda şunları söylemişti.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, önümüzdeki yerel seçimlerde Mahmut Çizmecioğlu ile yeniden başkanlık yarışına katılmaktan mutluluk duyacağını söyledi.

Saadet Partisi'ni ziyareti sırasında 28 Mart 2004 yılında yapılan seçimlerde SP'nin adayı Mahmut Çizmecioğlu ile çok seviyeli bir yarış geçirdiklerini ifade eden Canalioğlu, "Bu seçim sürecinde yaşananlar örnek olmuştur" dedi.

Mahmut Çizmecioğlu ile 6 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerde yine yarışmak ister misiniz? Biçimindeki soruya Canalioğlu şu cevabı verdi; "Bu konudaki karar Mahmut Bey'in partisinin bir kararırıdır. Kendisiyle ilkokuldan buyana beraber büyüdük. Beraber futbol oynadık. Kendisinin kişiliğini herkes takdir ediyor. Kendisi yine belediye başkan adayı olursa ve bir yarışa girersek bundan mutluluk duyarız. Ama başka bir isimde aday olabilir. Biz belediye başkan yardımcısı olduğu dönemlerde belediyede yaptığı çalışmaları da biliyoruz. Sonuçta karar partisinindir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler