Cihan Paçacı Kimdir? Cihan Paçacı kaç yaşındadır, nerelidir?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurumsal ilişkiler başkanı Cihan paçacı istifa etti. Cihan Paçacı Kimdir? Cihan Paçacı kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar…

Cihan Paçacı Kimdir? Cihan Paçacı kaç yaşındadır, nerelidir?

İYİ Parti’de flaş bir istifa yaşandı. Genel Başkan yardımcısı ve Kurumsal İlişkiler Başkanı Mustafa Cihan Paçacı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Cihan Paçacı Kimdir? Cihan Paçacı kaç yaşındadır, nerelidir? Bütün ayrıntılar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde bir gazeteye demeç veren Cihan Paçacı, “Parti yetkili kurulları şu an Kemal Bey'in adaylığını onaylayacak noktada değil'' diyerek sokağın sesine kulak vermeleri gerektiğini söylemişti. 

Bu açıklama parti içinde ve 6’lı masa düzeyinde rahatsızlık yaratırken Paçacı istifa açıklaması yaparak Kurumsal ilişkiler Başkanlığı görevinden ayrıldığını duyurdu. 
Yaşanan bu gelişme üzerine herkes Cihan Paçacı’nın kim olduğunu sosyal medya platformlarında ve arama motorlarında sorgulamaya başladı. 

Cihan Paçacı Kimdir? Cihan Paçacı kaç yaşındadır, nerelidir?

CİHAN PAÇACI KİMDİR?

Mustafa Cihan Paçacı, 25 Mart 1949'da Malatya'da dünyaya geldi. Babasının adı Asım, annesinin adı Zekiye'dir. Ankara İktisadi ve Ticarî İlimler Akademisi'ni bitirdi.
Şekerbank'ta Genel Müdür Yardımcılığı, Etibank Bankacılık Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Halk Bankası Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı, TC Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. Çeşitli ticari ve sanayi kuruluşlarında yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptı.

20. Dönem Elazığ, 21. Dönem Ankara Milletvekili görevlerini üstlenen Mustafa Cihan Paçacı, 16 Ağustos 2018 tarihinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından genel sekreter olarak görevlendirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler