CHP'li gençler moral depoladı

CHP’li İlker Bakioğlu, Trabzon'da ziyaretlerine ara vermeden, devam ediyor.

CHP'li gençler moral depoladı

İstanbul Kartal Belediye Meclis Üyeliği yanında Trabzon ile alakalı tüm sivil toplum kuruluşlarında da görev alan Bakioğlu, CHP’linin hedefi her zaman daha iyiyi başarmaktır. Daha önce de söylediğimiz gibi asıl önemli olan cephenin neresinde olmak değil, cephede olabilmektir” dedi.

Bu söylemin hakkını yaptığı çalışmalarla da destekleyen Bakioğlu, hem Trabzon hem de İstanbul’da siyasetin tam ortasında bulunuyor.

Genç bir siyasetçi olarak, partisinin gençlik kollarındaki neferleri de ihmal etmiyor. Cumhuriyet Halk Partisi  gençlik kollarından gelen İlker Bakioğlu,  her fırsatta genç CHP'lilerle çeşitli organizasyonlarla bir araya geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Trabzon'da CHP'li gençler halı saha futbol turnuvası düzenledi. Turnuvada gençlerle sahaya çıkan İlker Bakioğlu,  "Gençlik kollarından yetişmiş bir ağabeyleri olarak onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Gelecek gençlerde, bizler de gençlerimize moral vermek, onlardan moral almak için buradayız" dedi. 

CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çavuşoğlu da, "Güzel bir etkinlik oldu. Seçimlere hazırlanırken ter attık, moral depoladık" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset