CHP Trabzon il Başkanlığı için gündemdeki isimden ilk açıklama geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon il Başkanlığı için hareketli günler yaşanmaya devam ediliyor.

CHP Trabzon il Başkanlığı için gündemdeki isimden ilk açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde milletvekilliği adaylığı için İl Başkanlığından istifa eden Ömer Hacısalihoğlu 'nun yerine kimin atanacağı merak konusu olmuştu.

Bilindiği üzere CHP Genel Merkezi, istifa eden İl Başkanlarına  yeni İl Başkanı atanana kadar görevlerine devam etmelerini yazı ile bildirmişti.

Dün gündüz saatlerinde yaşanan gelişmede İl Sekreteri Nurcan Aşçı Demiröz CHP Genel Merkezinde görüşmeye çağrılmıştı.

Gerçekleşen görüşme ile alakalı Haber61’e konuşan Demiröz yaşananları doğrularken, kararın beklendiğini belirtti.

Nurcan Aşçı Demiröz” Genel merkez tarafından davet edildim. Tanışmak istenildiği belirtildi. Daha önce Beşikdüzü ziyaretlerinde bu tanışma gerçekleşmişti ancak bu sefer biraz daha detaylı bir görüşme oldu. Şuanda kesinleşmiş bir durum yok. Ocak ayı ortalarında MKYK toplantısı olacak ve o zaman yeni il başkanı açıklanır diye düşünüyorum. Sayın Başkanımız Ömer Hacısalihoğlu, yeni başkanı açıklanana kadar il başkanımız olarak görev yapmaya devam edecek, biz de görevimizin başında olacağız.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber