CHP lideri Kılıçdaroğlu canlı yayında oy istedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas’ta katıldığı canlı yayında cumhurbaşkanlığı adaylığı için bir kez daha sinyalini verdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu canlı yayında oy istedi

Kılıçdaroğlu, "Bir bakalım, bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim" diyerek vatandaştan oy istedi.

2023 yılının haziran ayında yapılacak olan seçimlere kısa bir süre kala 6’lı masada aday belirsizliği hala sürüyor. Cumhur İttifakı adaylarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan olduğunu defalarca deklare ederken muhalefet partilerinde sessizlik hakim. Bazı isimler öne çıksa da süren bu belirsizlik özellikle seçmenin kafasını iyice karıştırmış durumda.

KILIÇDAROĞLU CANLI YAYINDA OY İSTEDİ
Adaylığı her seferinde istediği ancak diğer liderlerin pek sıcak bakmadığı konuşulan CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sivas’ta bir yerel kanala konuk olan CHP lideri canlı yayında açıkça oy istedi.

“KILIÇDAROĞLU’NU DENEYELİN NASIL BİR ADAM GÖRELİM”
"Bu sefer eminim, inanıyorum. Sivaslının oyu çanta keklik değil." diyen Kılıçdaroğlu, "Bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, nasıl bir adam bir görelim. Verdiği sözün arkasında durur mu durmaz mı bir görelim. Gerçeği görmesi lazım, verilen sözün ne anlama geldiğini görmesi lazım." İfadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset