Tanju Akıncıoğlu

Tanju Akıncıoğlu

Cesaretin varsa Lig'den çekil

 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçen günlerde takımının Divan Kurulun’da yaptığı konuşmada “Yok öyle! Madem kirlilik var, o havuzda yüzmek bulaşıcı hastalık yapar” diyerek Fenerbahçe’yi havuzdan çekeceği tehdidini savurdu.

Başta Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu’na yönelik bu tehdidin yapılmasındaki en büyük amaç ise, belgelerle delillerle gün yüzüne çıkmış ve şikenin mahkemece tescil edilmiş olmasına karşın, gerek Türkiye Futbol Federasyonu ve gerekse Kulüpler Birliği nezdinde örtbas edilmeye çalışılmasından kaynaklanıyor.

Fenerbahçe ve başkanı Aziz Yıldırım, onu kurtaran,  Fenerbahçe’nin hak ettiği cezayı almasını entrikalarla engellemeye çalışanlara yaptığı “Fenerbahçe aklanana kadar havuzda olmamasını sağlayacağız” açıklamasıyla  gerek Kulüpler Birliği ve gerekse Türkiye Futbol Federasyonu’ndan , Fenerbahçe’nin temiz olduğuna dair yazılı bir belge almanın peşinde.

Amaç ise bu belge ile mahkemece verilen cezanın Yargıtay da onaylanmasını önlemek, Yargıtay’ın  vereceği kararda lehine baskı unsuru oluşturmak.

Hatta Fenerbahçe ve onun mahkemece şikeci olduğu tescillenmiş Başkanı, şikeyi örtbas etmek için göreve gelmiş Yıldırım Demirören Başkanlığı’nda ki Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği ne’de yaptığı bu çıkışla restini çekiyor, ve  şunu demek istiyor “Siz kimsinizde Fenerbahçe’yi kurtaracaksınız, biz kendi gücümüzle bu işleri başardık”

Neden yapmasın ki nasılsa atı alan üsküdar’ı geçti, bu güne kadar yaptıklarıyla Fenerbahçe’yi ve Onun başkanını kurtarmak için çevirmedik entrika bırakmayanlar Yıldırım’ın bu çıkışından sonra “Biz onları entrikalarla kurtardık ama şimdi böyle konuşunca kızdık Fenerbahçe ve Başkanı şike yaptı” diyemeyeceklerine göre.

 Aziz Yıldırım’da onlarla böyle oynar.

Nasıl ki, “Şike kurumları değil Kişileri bağlar” söylemini kullananlara “Ben şike yaptıysam kimin için yaptım Fenerbahçe için o halde şike kurumları da bağlar” cevabıyla oynamaya yeni başlaması gibi.

Şimdi yaşananları ve bu yaşananlara kendi değerlendirmemi yaptıktan sonra Yıldırım’a şunu diyorum,

Aziz Yıldırım, havuzu boşaltırsın, dezenfekte eder yeni su koyarsın mikrop daha kimseye bulaşmaz.

Sen Lig’deki diğer 17 takıma bu mikrobun bulaşmasını önlemeye ne dersin.

Var mı cesaretin, çek takımını Süper Lig’den.

Mikropsuz tertemiz bir lig olsun.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR