Uzungöl ilçe olmak istiyor!

Uzungöl’deki turizmciler basın toplantısı düzenledi. Haber61'in sorusuna yanıt veren turizmciler "İlçe olmak istiyoruz" yanıtını verdi.

Uzungöl ilçe olmak istiyor!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’un Çaykara ilçesinde bulunan turizm cenneti Uzungöl’de faaliyet gösteren Turizmciler bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması yaptılar. Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu, Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz, Uzungöl Turizm Esnaf Derneği Başkanı Mehmet Öztürk, Uzungöl Birlik Aş Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz’ün beraber düzenlediği basın toplantısında Haber61'in sorduğu, "Uzungöl İlçe olması için bir girişimde bulunuldu mu?" Sorusuna “ Uzungöl’ün ilçe olmasını Uzungöl’de yaşayan insanlar olarak hak ettiğimize inanıyoruz. Uzungöl’ün içinde var olan sorunların Uzungöl’ün dışından çözümü olmuyor. Uzungölü’n sorunlarının içinden çözülmesini istiyoruz. Bu sorunlar var olduğu müddetçe bu düşüncemiz sürecektir” ifadelerini kullandı.

İlçe olmak için resmi makamlardan olumsuz yanıt aldıklarını söyleyen Turizmciler "İlçe olma talebimizi bakanlara ilettik ama geri dönüş alamadık. Bizim bu hakkımızdır. Resmi makamlardan bize olamazsınız deniyor. Biz de bu mücadelemize, isteğimize olumlu yanıt alana kadar devam edeceğiz. Israrımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler