Büyükşehir son sofrayı Çaykara'da kurdu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılı Ramazan ayındaki son iftar programında bu kez Çaykaralıları aynı sofra etrafında buluşturdu.

Büyükşehir son sofrayı Çaykara'da kurdu

Ramazan boyunca Trabzon'un hem merkezinde hem de ilçelerinde hemşehrileri ile oruç açan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da son ilçe iftarında ata yurdu Çaykara'daydı.

İftarın ardından hemşehrilerine hitaben bir konuşma yapan ve Trabzon'da bu yıl Ramazan'ı manasına uygun şekilde yaşadıklarını dile getiren Başkan Zorluoğlu, "Halkımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı şimdiden yürekten tebrik ediyorum. İlçelerimizin tamamında sokaklara, caddelere kurduğumuz mütevazı sofralarda hemşehrilerimizle birlikte oruçlarımızı açtık. Bugün ilçe iftarı olarak son iftarımızı Çaykara'da yapıyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir son sofrayı Çaykara'da kurdu

Ramazan'ın Trabzon'da huzur içinde yaşandığını vurgulayan Zorluoğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Güzel bir Ramazan geçirdik. Ramazan'ın anlamına, manasına, ruhuna uygun günler yaşadık. Ramazan'ı kardeşlik içinde tamamladık. Mevlâ’m aynı şekilde her birimizi bayrama da inşallah huzurla kavuştursun. Daha nice Ramazanlarda sizlerle birlikte olmayı arzu ediyoruz. 31 Mart seçimlerinde şahsım ve partime büyük destek veren siz değerli hemsehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum."

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaykara ilçe merkezinde gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gösterilen iftar programında, Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, kamu kurum amirleri ve STK temsilcileri de hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber