CHP Çarşıbaşı kongresini tamamladı

CHP Çarşıbaşı'nda Hacı Sultan Balcı güven tazeledi

CHP Çarşıbaşı kongresini tamamladı
Çarşıbaşı ilçe kongresinde konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, "Allah aşkına bu adamın bilmediği ne var her şeye o karar veriyor. Ülkeyi babasını çiftliği gibi yönetiyor. . Bu yapıya, zihniyete 2019 yılında yapılacak seçimlerde yetki verildiği takdirde sonrasını düşünmek bile istemiyorum" dedi. CHP Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hacı Sultan Balcı ise, "Önümüzdeki 10 yıl içinde fındıktan bir şey beklemeyin. Çünkü Ferrero ile yapılan bir anlaşma var. Ferrero Manisa'ya çikolata fabrikası kurma karşılığında 10 yıl fındık alacak ve devlet ona karışamayacak. Bari fabrikayı Karadeniz'e kurdursaydınız? Bu hükümetin Karadeniz'e bir yatırım planı yok" diye konuştu.


DOĞUM GÜNÜNDE GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşıbaşı İlçe Kongresi yapıldı. Çarşıbaşı Düğün Salonu'nda yapılan kongrede tek liste ile gidilen seçimde doğum gününde Hacı Sultan Balcı güven tazeleyerek yeniden başkan oldu. 2 yıl boyunca katkılarından dolayı Hacı Sultan Balcı'ya plaket veren Turgay Güngör, Balcı'nın doğum gününü kutladı. Güven tazeleyen Hacı Sultan Balcı'nın listesi Nurten Çuhaloğlu, Yaşar Murat Çelik, Necdet Kaya, Ercan Kaynar, Halit Korkmaz, Yunus Yüksel, Osman Çağlar, Mustafa İşçi, Kemal Kara, Erdal Koç isimlerinden oluştu.

FINDIĞI FERRERO'YA TESLİM ETTİLER

Kongrede konuşan CHP Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hacı Sultan Balcı, "Bölgemiz fındığın ana vatanı bu hükümetin fındıkla ilgili herhangi bir yatırımını duydunuz mu? Fındıkla ilgili ne yaptılar. Evet bir şey yaptılar, fındıkta tekel oluşturdular ve İtalyan Ferrero şirketine teslim ettiler. Önümüzdeki 10 yıl içinde fındıktan bir şey beklemeyin. Çünkü Ferrero ile yapılan bir anlaşma var. Ferrero Manisa'ya çikolata fabrikası kurma karşılığında 10 yıl fındık alacak ve devlet ona karışamayacak. Bari fabrikayı Karadeniz'e kurdursaydınız? Bu hükümetin Karadeniz'e bir yatırım planı yok. Çünkü Karadeniz Bölgesi ile ilgileri yok. İşleri güçleri Ensar gibi örgütlerin ve tarikatların sahtekarlıklarını örtbas etmek" dedi.

ÜLKE ELDEN GİDİYOR

Ülke elden gidiyor diyen Hacı Sultan Balcı, "Arkadaşlar hepimiz elimizi taşın altına sokmalıyız. Ülke elden gidiyor. Atı alan Üsküdar'ı geçmiş. Topyekün seferberlik ilan etmeliyiz. Tarikat mafyası ülkeyi ele geçirdi. Bunları tef etmezsek biz yok olacağız. Her CHP'li çalışmak ve çalışmalara gerek maddi gerek manevi katkı sunmak zorundadır. Her kişi bir kişiyi ikna edersek bu iş çözülür.  Üyelerimizde bir korkudur gidiyor, siz neden korkuyorsunuz. Hırsızlar korksun. Allah'a şirk koşanlar korksun.

BİZ ÇOCUKLARIMIA HARAM YEDİRMEYİZ

Yalan söyleyenler korksun. Yetim hakkı yiyenler korksun. 15 yıl hain FETÖ'nün doğum gününü bu millete 'Kutlu Doğum Haftası' diye yutturanlar korksun. Çocuklarım zarar görür diye partiye uğramaktan korkan üyelerimiz var. Arkadaşlar sizin çocuklarınız görevini delikanlı yaptıktan sonra kimse sizin çocuklarınıza dokunamaz. Bizler çocuklarımıza güvenmek zorundayız çünkü biz CHP'liler çocuklarımıza haram yedirmeyiz. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber, ya hiç birimiz" diye konuştu.

TEK ADAM DİKTATÖRLÜĞÜNE SON VERECEĞİZ

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı olan zat referandumla birlikte ülkemizin insanlarını ikiye böldü diyen Turgay Güngör, "Cumhurbaşkanı ülkeyi babasının çiftliği gibi yönetiyor" dedi. Allah aşkına bu adamın bilmediği ne var her şeye o karar veriyor diyen Turgay Güngör, "Halkımız birlik ve bütünlüğü sağlayacağına, tarafsız kalacağına yemin etmiş ama bu yemininin tam tersi uygulamalar içinde olmaktadır. Öyle bir Cumhurbaşkanı var ki, İstanbul AKM Opera binası inşaatından, İmardan ve tüm inşaat yapılarından, 3. Köprünün nereden geçeceğinden, futboldaki yabancı sayısından, araçların cam filmine kadar bilmediği ve karar vermediği hiçbir şey yok. Bu yapıya, zihniyete 2019 yılında yapılacak seçimlerde yetki verildiği takdirde sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışarak bu tek adam diktatörlüğüne son vereceğiz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber