Çarşıbaşı’nda yine aynı isyan

Hamsi kokuyoruz.

Çarşıbaşı’nda yine aynı isyan
Haber61 - Levent Ustabaşı

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesi Hamsi kokusundan sürekli şikayetçiydi. Bu şikayetler her geçen gün artmaya devam ediyor. Balık fabrikalarının şehir içe saldığı koku nedeniyleişlerinin engellendiğini düşünen esnaf da bu isyanını dillendirmeye başladı.

Çarşıbaşı esnaflarından Abidin İhtiyar sosyal medya hesabından yazdığı yazı ile isyan zincirinin son halkası oldu.

İşte İhtiyar'ın yayınladığı o mesaj :

Hamsi fabrikalarının çevreye yaydığı koku nedeyiyle ilçemiz Çarşıbaşı zaman zaman neredeyse dışarıda dolaşılamayacak kadar pis kokmaktadır.Özellikle mesai saatleri dışında,hafta sonları,akşamları koku artmaktadır.Çözüm yoksa neyapmalıyız?Parası olan Trabzon Akçaabat vs gezip burdan uzakta olmayı tercih ederken;parası olmayana evde hapismi?Bu ilçede yaşamak zorunda olan suskun insanların temiz hava koklama özgürlüğü  yokmudur...?Hepimiz üniversite diyoruz.bu zamanda hangi genç ve hangi akademisyen bu kokulu ilçede ögretmeyi veya ögrenmeyi tercih eder??Bu ilçe çöp kokuyor hadi burayi tercih edelim,bu ilçe tam yaşanılacak yermi derler sizce?zaten gidenlerin geri dönmediğı bi ilçemiz var bırakında geride kalanlar bi temiz, bi rahat nefes alsın...saygılar..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber