Çarşıbaşı’nda ki şok olay sırrını koruyor

Çarşıbaşı’nda ki intiharı telefon kayıtları çözecek

Çarşıbaşı’nda ki şok olay sırrını koruyor

Haber61/Haber Servisi - Özel Haber: Levent Ustabaşı - Trabzon’da DSİ çalışanının iple kendini asarak intihar etmesinin ardından sır perdesi aralanmadı.


2 GÜNDÜR ARANIYORDU 

Olay geçtiğimiz günlerde Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi’ne bağlı Kadıköyü’nde meydana geldi. 2 gündür aranan 55 yaşındaki Zekeriya Çoban, eşi ve yakınları tarafından köydeki ailesinin evinde ölü olarak bulundu.
İlk bulgulara göre kendini iple tavana astığı görülen talihsiz adamın neden intihar ettiği çözülmeye çalışılıyor.

CENAZESİNE YETİŞEMEDİ 

3 çocuk babası olan Zekeriya Çoban’ın DSİ Bölge Müdürlüğü’nde çalıştığı ve ölmeden bir süre önce emekli olmak için başvuruda bulunduğu öğrenildi. Fakat daha sonra emekli talebini geri çektiği belirtildi. Havvanur, Burçin ve Buse adındaki kızları ise olayın şokunu halen atlatamadılar. Uluslararası İlişkiler Bölümünden master yapmak için Amerika’da eğitim gören en büyük kızı Havvanur, dün toprağa verilen babasının cenazesine yetişemedi. 

ANLAMADIM MADDİ SORUNU YOKTU

Zekeriya Çoban’ın erkek kardeşi Ali Çoban, şaşkın olduklarını ifade ederek Haber61’e konuştu. Hala bunu neden yaptığını anlamadıklarını belirten Çoban, “Maddi anlamda sorunu sıkıntısı varmışdı?” Sorusuna, “asla böyle birşey yok olsa bilirdik” diyerek cevap verdi. 

TELEFON KAYITLARINI BAKACAĞIZ 

“Geride not bıraktı mı?” sorusuna ise Çoban, “Hayır bırakmadı” cevabını verdi. “Neden şüpheleniyorsunuz?” sorusuna ise, "Arkadaşları ‘son 20 gündür aşırı telefon görüşmesi yapıyordu’ dediler. Biz bunu neden yaptığını bulmak istiyoruz. Telefon görüşmelerini isteyeceğiz. Kimle ne konuştuğunu öğrenmek istiyoruz. Belki bu noktada bazı şeyler ortaya çıkacaktır. Çok iyi yürekli, kızlarını ailesini çok seven biriydi. Bunu yapacak biri değildi. Çok üzüldük. Allah’ım affetsin” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber