Çarşıbaşı'ndan Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür

Çarşıbaşı’ndan Gümrükçüoğlu’na teşekkür.

Çarşıbaşı'ndan Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ile Çarşıbaşılı muhtarlar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyarete katılan muhtarlar mahallelerine yapılan yatırımlar nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler. 

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Büyükşehir ile birlikte ilçelerinin önemli yatırımlar aldığını dile getirerek, “Geçmiş yıllarla kıyaslanamayacak kadar asfalt ve beton yol döküldü. Bu hizmetlerin mahallelerimize ulaşmasında Büyükşehir Belediyemiz lokomotif rolünü üstlendi. Bunun için Başkanımıza ilçemiz adına teşekkür ediyoruz. İnşallah bu hizmetler artarak devam edecek” dedi.  

Yapılan hizmetleri imkânlar ölçüsünde halka ulaştırmak amacında olduklarını dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, "Bu işler zaten bizim vazifemiz. Taleplerin hepsine aynı anda yetişmemiz mümkün değil. Bir program dâhilinde bütün ilçelerimize, bütün mahallelerimize hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bu yapılan hizmetlerin en büyük şahidi muhtarlarımızdır. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Çarşıbaşın'dan Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber