Çarşıbaşı'ndaki o görüntü için açıklama geldi!

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde Polis Karakolu'na asıldığı iddia edilen parti afişi için açıklama geldi.

Çarşıbaşı'ndaki o görüntü için açıklama geldi!

HABER61 - HABER SERVİSİ

Sosyal medya hesaplarında hızla yayılan ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun seçim afişinin Çarşıbaşı Polis Karakolu’na asıldığı yönündeki fotoğraf için açıklama geldi. 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada afişi asıldığı binanın belediyeye ait en üst katta olduğu belirtildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şu şekilde; 
Bazı sosyal medya hesapların da “Burası parti binası değil. Trabzon Çarşıbaşı Emniyet Karakolu. Devlet bir partiye çalışıyor ”şeklinde haberlerin çıkması üzerine, yapılan çalışmalarda, Konunun asılsız olduğu, gerçeği yansıtmadığı, Çarşıbaşı Belediyesine ait binanın en üst katına, Büyükşehir Belediye Başkan Adayına ait bir afişin asıldığı, asılı binanın tamamen belediyeye ait olduğu, en alt katının ise Polis Merkezi Amirliği olarak kullanıldığı ve sosyal medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı hususu kamuoyuna duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber