Bir babanın en acı anı

Çocuğunun kanlı tişörtünü elinden hiç düşürmedi...

Bir babanın en acı anı
Haber61 Haber Servisi

Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesi'nde sahil yolunda dün akşam bir otomobilin bisikletli çocuklara çarpmasıyla gerçekleşen kazada hayatını kaybeden Ömür Kocaman (15) son yolculuğuna uğurlandı.

Akrabası Caner Kocaman(17) ile birlikte bindiği bisiklete aracın çarpmasıyla olay yerinde hayatını kaybeden Ömür Kocaman, Çarşıbaşı ilçesinin Yavuz Köyü'nde toprağa verildi.

GÖZYAŞI SEL OLDU
Bir babanın en acı anı


Talihsiz çocuğun tabutu bugün ilk olarak Yavuz Köyü'ndeki evinin önüne götürüldü.Burada annesi Nagihan ile babası Mustafa Kocaman gözyaşlarına boğulurken bir an olsun tabutun yanından ayrılmadı. Tabutun sürekli yanında duran baba Mustafa Kocaman, oğlunun kanlı tişörtünü elinden bırakmadı.

İnşaat işçisi bir babanın oğlu olan Ömür Kocaman, evin dört çocuğundan biriydi. Talihsiz çocuk bu elim kazayı yaşamasaydı bu yıl liseye başlayacaktı...


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber