Ayşe Sula Köseoğlu'ndan Çarşıbaşı Kaymakamlığına ziyaret

Trabzon AK Parti Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Çarşıbaşı Kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi'yi ziyaret etti.

Ayşe Sula Köseoğlu'ndan Çarşıbaşı Kaymakamlığına ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Çarşıbaşı Kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi'yi ziyaret etti.


Ziyarette, görevine yeni atanan Kaymakam Beşikçi’ye başarılar dileyen Köseoğlu, "Çarşıbaşı şirin bir ilçemiz. Keşan dokumasıyla, balığıyla, fındığıyla ve turizme hizmet verebilecek mekanlarıyla gelişmeye açık bir ilçemiz. Milletvekili olarak ilçemizin gelişmesi noktasında hazırlanacak her türlü projeye destek vermeye hazırım." ifadelerini kullandı.   

Köseoğlu, kadınların siyasette ve bürokraside daha çok yer alabilmeleri için azami gayret gösterdiğine de değinerek, şöyle devam etti:

"Bölgenin tek kadın milletvekili olarak, kadınımızın siyasette, sosyal hayatta, temsilde hak ettikleri konuma gelmeleri için meclis çatısı altında azami gayret gösteriyorum. Gerek sayın Cumhurbaşkanımız gerekse de sayın Başbakanımız ile bir araya geldiğimiz her platformda bunu seslendiriyorum. Tabi ki sizler gibi böyle önemli görevlerde bir kadını görmekten de mutluluk duyuyorum. Dilerim özellikle bürokraside üst makamlarda kadın yöneticilerin sayısı daha da artar. AK Parti iktidarları bunun gerçekleşmesi için her türlü imkanı sunmaktadır."

Ayşe Sula Köoğlu'ndan Çarşıbaşı Kaymakamlığına ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler