Çalımbay yakalanan havadan memnun

"İkinci yarıda bambaşka olacak"

Çalımbay yakalanan havadan memnun

Trabzonspor'un başına 9. haftada geçen ve her fırsatta sezon başı çalışmalarının önemine dikkat çeken teknik direktör Rıza Çalımbay, Antalya kampındaki hazırlıklardan oldukça memnun. Oyuncuların idmanlardaki hırslı ve arzulu görüntüsünü takdir eden 54 yaşındaki teknik adam, takımın ikinci yarıda çok daha farklı bir performans sergileyeceğine inanıyor. Burada oyuncularını daha yakından tanıma fırsatı yakalayan tecrübeli çalıştırıcı, öğrencileriyle de sık sık bire bir görüşmeler yapıyor.

‘Aile gibiyiz’ 

Takımın tecrübeli oyuncuları Onur Kıvrak, Burak Yılmaz ve Jan Durica gibi isimlerin de arkadaşlarıyla olan diyaloğundan oldukça memnun olan Çalımbay’ın, sohbetlerde “Takım içinde aile gibiyiz. Şu anda çok güzel bir hava yakaladık. Sezonun ikinci yarısında sahada bambaşka bir Trabzonspor olacak” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor