Çakar: Lincoln'ü niye atmadın?

İşte Ahmet Çakar'ın sabah Gazetesi'ndeki yazısıAHMET ÇAKAR : GOL DOĞRU, YA GERİSİ? (SABAH) "G.Saray'ın ikinci golü nizami. Servet'in eli çarpma. Lincoln, attığı golün abartılı sevincinde atılmalı. Sonrasındaki kart yanlış. Tolga'nın Sabri'ye yaptığı penal

Çakar: Lincoln'ü niye atmadın?

İşte Ahmet Çakar'ın sabah Gazetesi'ndeki yazısı

AHMET ÇAKAR : GOL DOĞRU, YA GERİSİ? (SABAH)

"G.Saray'ın ikinci golü nizami. Servet'in eli çarpma. Lincoln, attığı golün abartılı sevincinde atılmalı. Sonrasındaki kart yanlış. Tolga'nın Sabri'ye yaptığı penaltı ve kırmızı kart; aut yok..

Bir söz vardır: "Büyük maçları yıldızlar alır ve çoğu zaman kaleciler kaybettirir." Dün gece bunu çok net gördük. Galatasaray yine eski Galatasaray. Gol pozisyonu buluyor ama aynı oranda da kalesinde çok tuhaf, sezon başından beri de birçok takımın affetmediği pozisyonları veriyordu. Dün gece de öyleydi.

Hakem Bünyamin Gezer'in dün gece ilk defa dişlerini gördüm, gülüyordu. Aslında gülmeye çalışıyordu. "Sempatik olayım" derken inanılmaz eyyamcı oldu. Şimdi soruyorum: Golden sonra korner bayrağını alıp gitar çalan Lincoln'ü niye atmadın? Herhalde hatanı fark ettin ki; çok basit bir elle oynamaya ikinci sarı kartı vererek kırmızıyı gösterdin"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor