Çağla Şıkel ve Edis’ten yılın aşk bombası! Evlilik teklifi etmiş

Sık sık bir arada olan ve samimi görüntüleriyle dikkat çeken ikili hakkında bomba bir iddia gündeme geldi.

Çağla Şıkel ve Edis’ten yılın aşk bombası! Evlilik teklifi etmiş

Çağla Şıkel ve Edis hakkında bomba iddia! Emre Altuğ ile ayılığının ardından kimseyle el ele görüntülenmeyen Çağla Şıkel popçu Edis'le aşk yaşadığı iddiasıyla magazin gündemine oturmuştu. Sık sık bir arada olan ve samimi görüntüleriyle dikkat çeken ikili hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Edis'in Çağla Şıkel'e evlenme teklifi ettiği ileri sürüldü. Peki Çağla Şıkel Edis'e ne cevap verdi? İşte detaylar.... Çağla Şıkel ve Edis geçtiğimiz yaz aylarında samimi şekilde görüntülenmiş aşk iddiaları beraberinde gelmişti. Önceki gün ise ikilinin bir mekanda el ele diz dize yemek yediği ortaya çıkmıştı..

Önceki gün ünlü popçu Edis Görgülü ile manken ve sunucu Çağla Şıkel'in bir mekanda el ele diz dize yemek yediğini öğrenmiş ve "Magazin dünyasına yeni bir aşk bombası mı düşüyor?" yorumunda bulunmuştum.

Edis'in, geçen yıl da Zeynep Bastık ile samimi dans görüntüleri ortaya çıkmış ve sevgili oldukları düşünülürken arkadaş oldukları anlaşılmıştı.

Ancak bu kez durum farklıymış! Edis ile Çağla Şıkel'in samimiyeti 'arkadaşlık' değil 'aşk'mış! Hatta aşklarının yazın başladığını öğrendim.. Bu arada bomba bir duyum daha aldım. Edis, yazın Alaçatı'da, Şıkel'e "Ben seninle evlenmek istiyorum" demiş..Şıkel bu teklifi ciddiye almamış ama Edis, ara ara evlilik teklifini yineliyormuş ve bu konuda çok ısrarlıymış.. 2015 yılında Emre Altuğ'dan boşanan Şıkel'in, evliliğe sıcak bakmadığını duyuyorum ama Edis'in evlenmek istemesine çok şaşırdım.

Şimdiye kadar yanında 'sevgilim' dediği birini dahi görmediğimiz Edis, acaba Megastar Tarkan gibi bir evlilik yapıp hayranlarını şaşırtmak mı istiyor?.

SÖZLEŞMELERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Emre Altuğ, 2008 yılında manken Çağla Şıkel ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 2015'te boşanmıştı. Altuğ ve Şıkel'in, Uzay ve Kuzey adında iki oğlu bulunuyor. Yedi yıllık evliliklerini 2015 senesinde noktalayan manken Çağla Şıkel ve şarkıcı Emre Altuğ, örnek bir aile oldu.

Boşansalar bile çocukları için sık sık bir araya gelen ikili, örnek anne-baba olarak gösterilmeye devam ediyor..Şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan ve son olarak 'Güldür Güldür Show'da izleyici karşısına çıkan Emre Altuğ, haziran ayında Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunu üstlendiği YouTube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu..

ESKİ EŞİYLE İLETİŞİMİNİ ANLATTI

Çağla Şıkel ile ilişkisiyle ilgili Armağan Çağlayan'ın "Ben şunu merak ederim. Nasıl oluyor da oluyor? Çünkü bana göre sevgiliyken arkadaş olunmaz, arkadaşken sevgili olunmaz. Ben öyle düşünüyorum" demesi üzerine Altuğ konuştu.

.Ünlü şarkıcı, "Biz arkadaş değiliz. Aynı çocukların annesi babayız, öyle bakmak lazım. Bizim bir arkadaşlığımız yok şey anlamında yani devamlı birbirimizle görüştüğümüz arkadaşlığımız yok doğal olarak yani. Ama egomuzu bir kenara bıraktık. Kolay bir şey de değil onu söyleyeyim. Düşünsenize daha yeni ayrılmışsınız, boşanmışsınız illa ki ego savaşları, sürtüşmeler olacak" dedi..

"SERT BİR MANEVRA YAPIP, ÇOCUKLARI ÖN PLANDA TUTTUK"

Emre Altuğ, sözlerine; "Bir de şu var 10 sene bütün programınızı birini düşünerek yapmışsınız. Alışkanlıktan kurtulmak bile 6 ay alıyor. Fakat biz orada sert bir manevra yapıp çocukları ön planda tuttuk. Yani çocukların bundan etkilenmemesini sağladık."

"Aynı sokakta oturuyoruz biz. Dolayısıyla çocuklar yan eve geçiyorlar gibi hissetsinler istedi. Zaten boşanmayı öyle açıkladım. Çocuklara 'İki odanız var, iki oda da oyuncaklarınız var' dedi. Bizim kafamız böyle bastı. Dolayısıyla çocuklar hiçbir sıkıntı yaşamadılar" diye devam etti..

"SEN BİZDE NE ZAMAN KALDIN?"

"Sadece benim orada kaldığım zamanı Uzay hiç hatırlamıyor" diyen Altuğ, bununla ilgili bir anısını da şu sözlerle anlattı:

"Hatta bir gün Uzay bir video gördü. Kuzey ve Çağla, beni doğum günümde pastayla uyandırıyor. Uzay şaşırdı, tanıdı odayı da annesinin odası. 'Sen bizde ne zaman kaldın?' dedi. (Gülüyor)"

"NEFRET EDEREK AYRILMADIM"

Öte yandan Çağla Şıkel de daha önce verdiği bir röportajda eski eşi Emre Altuğ için, "Çocuklarımın babasından nefret ederek ayrılmadım. Hayatımıza arkadaş olarak, iyi anne-baba olarak devam ediyoruz" demişti

SEVGİLİ SÖZLEŞMELERİ ORTAYA ÇIKTI

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un, bugüne kadar sevgilileriyle poz vermemelerinin sebebi öğrenildi. Kuzey ve Uzay adında iki çocuğu olan çiftin, boşandıktan sonra oğullarının magazinsel olaylardan etkilenmemesi için yeni aşklarıyla görüntü vermemek üzere anlaştıkları öğrenildi.

YÜKLÜ MİKTARDA TAZMİNAT

Model ve şarkıcının, yaptığı anlaşmada her iki taraftan birinin basında aşk fotoğraflarının çıkması durumunda yüklü miktarda tazminat ödeyeceği konuşuluyor. Sözleşme imzaladıkları söylenen ikilinin, boşandıktan sonra basına yeni sevgilileriyle karelerinin yansımaması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler