Bursa'daki Artvinliler tek yürek

Bursa'da yaşayan Artvinliler'in birlik ve beraberlik gecesi muhteşem bir ilgi gördü.

Bursa'daki Artvinliler tek yürek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun terörle mücadelesine de destek veren konuşmalarını yapıldığı gecede ARTVİNLİLER askerimizin ve polisimizin yanındayız mesajları vererek terörü Bursa'dan bir kez daha  lanetlediler..

Bursa'daki Artvinliler tek yürek

BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ 

Bursa'da 150 yıllık bir geçmişe sahip ARTVİNLİLER  birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldiler..Bursa Artvinliler Konfederasyonu'nun (ARKON) organize ettiği geceye bin beş yüz kişi katılım gösterdi.Yogun  bir ilginin olduğu geceye askerimizin sınır ötesinde devam eden operasyonlar damgasını  vurdu.

TERÖRLE MÜCADELE DE DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

ARKON Genel Başkanı Fetanet Yıldırım bugün varlığımızı borçlu olduğumuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor Bursa'dan bir kez daha teröre karsı her ne şart altında olursa olsun askerimizin ve polisimizin yanında olduğumuzu  haykırıyoruz.. Terörle mücadele de yüreğini ortaya koyan ve her zaman dik duruş sergileyen Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu da kutluyor yanında.oldgumuzu belirtiyoruz şeklinde konuştu

Bursa'daki Artvinliler tek yürek

KONSER İPTAL EDİLDİ

Nilüfer İlçesin de gerçekleşen Artvinlilerin birlik ve beraberlik gecesi şehitlere saygı ve istiklal marşı ile başladı.. Halk oyunlarının gösteri yaptığı gece de şehitlerimizden dolayı konser programı iptal edildi..

TEK DERDIMİZ ARTVİN

Evliyalar şehri Osmanlı'nın başkenti yeşil Bursa'mızda Artvinlilerin önemli bir gücü ve etkinliğine sahip olduğu belirtilen ARKON Genel Başkanı Fetanet Yıldırım şunları söyledi..  "Bu gecemizde gördük ki Artvinlilerin dayanışma paylaşma ve kaynaşması çok başka güzel. Bizlerin tek derdi tek hedefi Artvin'li olmanın güzelliğini yaşamak ve yaşatmaktir..Öyle farklı işlerden anlamayiz.. Dernekler Federasyonlar Konfederasyonlar siyaset yapmaz asla yapmamalı..STK başkanlarını siyasiler tayin edemez etmeli..Bizler halk ile devlet arasında köprü vazifesi görüyoruz..Halkın sorunlarına çözümler arayacak inandığımız insanları bu köprüden taşımaktan onur duyarız"
Geceye desteğinden dolayı Artvinli işadamı Erdinç Altun'a teşekkür eden baskan Yıldırım "Yönetimdeki bütün fedakar arkadaşlarıma ARKON"un kıymetli üyelerine gecemizi onurlandıran tüm hemşehrimize sonsuz teşekkürler ederim" dedi..

Bursa'daki Artvinliler tek yürek

AYVAZOGLU VE CORA'DAN MESAJ 
Eski Çevre Bakanı Hamdi Üçpinar, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Ahmet Kılıç ve Atilla Ödünç, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Nilüfer belediye başkanı Turgay Erdem 
Bursa Büyükşehir belediye Başkan vekili Fethi Yıldız, Siyasi partilerin il temsilcileri , Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda davetlinin katıldığı geceye AK  Parti Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoglu ve Salih Cora'da telgraf çekerek kutlama yaptı.. 

KÜLEKÇİ PLAKET VERDİ 
Bursa'da ki Artvinlilerin birlik ve beraberlik gecesine Trabzon'dan katılan Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi'de Bursa Artvinliler Konfederasyonu Genel  Başkanı Fetanet Yıldırım'a plaket takdim etti..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler