Bursa'lı çiftçiden hırsıza çağrı: "Kaliteli bir hırsız, çay içmek isterim"

Bursa'da kendi tarlasından bir gecede 160 ağaç eriğin sessiz sedasız toplanması karşısında neye uğradığını şaşıran çiftçi Selçuk Kaygısızoğlu şaşkınlığını gizleyemedi.

Bursa'lı çiftçiden hırsıza çağrı: "Kaliteli bir hırsız, çay içmek isterim"

Bursa'da tarlasından 160 ağaç eriğin toplandığını gören çiftçi yaşananlar karşısında neye uğradığını şaşırdı. Sabah tarlasına gelince şoka giren Selçuk Kaygısızoğlu, ''Yere bir tane erik düşürülmeden 160 ağacımın komple eriklerinin toplandığını gördüm. Bu nasıl kaliteli bir işçilik merak ediyorum. Bu nasıl bir kaliteli hırsız ki bir çay içmek istiyorum onunla” dedi.

Edinilen bilgiye göre, İznik’e bağlı Ömerli Mahallesi Pazaryeri mevkiinde akıllara durgunluk veren hırsızlık yaşandı. Çiftçi Selçuk Kaygısızoğlu’na ait 3 dönümlük tarlada bulunan 160 ağaç erik bir gecede toplandı. Sabah tarlasına gelince şoka giren çiftçi Kaygısızoğlu, “Dün akşam tarlama geldim erik ağaçlarında noksanlığı fark ettim. Ondan sonra bütün tarlayı gezmeye başladım.

'KALİTELİ BİR HIRSIZ''

Hepsi toplanmış ve yere bir tane erik düşürülmeden 160 ağacımın komple eriklerinin toplandığını gördüm. Bu nasıl kaliteli bir işçilik merak ediyorum. Bu nasıl bir kaliteli hırsız ki bir çay içmek istiyorum onunla” dedi. Çiftçinin şikayeti sonrası hırsızlık olayı ile ilgili tahkikat başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler