Trabzon Adliyesi'nde çalışan çift kaza yaptı

Burdur'da meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı

Trabzon Adliyesi'nde çalışan çift kaza yaptı

 Burdur'un Karamanlı ilçesinde hafif ticari aracın kontrolden çıkarak takla attığı kazada Trabzon  Adliyesi'nde katip olarak çalışan Salih Gökhan ve Özlem Gökhan çifti ile oğulları yaralandı.

Karamanlı- Burdur D330 karayolunun Bademli köyü yakınlarında saat 08.30 sıralarında meydana gelen kazada, Salih Cem Gökhan'ın (39) kullandığı 61 KV 033 plakalı hafif ticari araç, sürücünün kontrolünden çıktı. Takla atarak yol kenarındaki tarlaya uçan araçta, Salih Cem Gökhan ile eşi Özlem Gökhan (35) ve oğlu Ömer Gökhan (3) yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Yaralılardan Özlem Gökhan'ın sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Salih ve Özlem Gökhan çiftinin Trabzon Adliyesi'nde katip olarak çalıştıkları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler