Burak Yılmaz: “Trabzonspor sadece Burak Yılmaz’dan ibaret değildir”

Burak Yılmaz maç sonu konuştu.

Burak Yılmaz: “Trabzonspor sadece Burak Yılmaz’dan ibaret değildir”

Haber61 - Haber Servisi - Trabzonspor’da Burak Yılmaz Konyaspor’u 2-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.


Burak Yılmaz, “Ben kulübün öyle bir organizasyon düzenledi ki beni o o kadar güzel karşıladılar ki üstünde baskı oldu. Ben baskı ile iyi performans vermiş bir oyuncuyum. Bugün ne olursa olsun bu seyirciye sevgiye karşılık vermem gerekiyordu. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok fedakarlıklar yaptık. Bunun karşılığını aldık. Benim işim gol atmak. Bunu başardım. Bu haftayı iyi geçireceğiz. Benim için maç öğlen başladı. Eski den attığım gollerin olduğu güzel bir video hazırlamışlar. Bu atmosferi görünce benden kazanamayalım diye düşündüm. Form tutmamışken kazanmak önemli. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Destek oldular. Trabzonspor sadece Burak Yılmaz’dan ibaret değildir. Avni Aker çok farklıydı. Çok faklı şeyler kazandığımız bir yerdir. Çok önemliydi. Burası ama çok farklı. Gerekli performansı gösteremedik. Yusuf çok iyi bir oyuncu. Öteki Yusuf’ta öyle. Diğer arkadaşlarımızda var. Yusuf’a yarı parantez açmak lazım. Yusuf’un bana kendisine Trabzonspor’a Türk futboluna çok katkılar yapacağına inanıyorum Allah ona sakatlık, kaza bela vermesin” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor