Burak Deniz’in Serenay Sarıkaya paniği! Aşk iddialarını yalanlamışlardı sokağında yakalanınca....

Şahmeran dizisinde başrolü paylaşan Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz bir süre önce aşk yaşadıkları iddiasıyla gündeme gelmişti.

Burak Deniz’in Serenay Sarıkaya paniği! Aşk iddialarını yalanlamışlardı sokağında yakalanınca....

Sarıkaya, bunun üzerine "Üzerimden iddialar üretmeyin" demişti. Deniz'in Serenay Sarıkaya'nın evinin bulunduğu sokakta görüntülenince aşk iddiaları yeniden gündeme geldi. Kameraları görünce ne yapacağını şaşıran Deniz'in panik anları dikkat çekti..

sarikaya-umut-evirgen1.webp

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen kısa süre önce yollarını ayırmış, Sarıkaya ayrılıkla ilgili yakın çevresine; "Yorulduk, yürütemedik" demişti..

sarikaya-umut-evirgen2.jpg

Ayrılık sonrası 'Şahmeran' adlı dizisindeki rol arkadaşı Burak Deniz'le aşk yaşadığı iddiası magazin kulislerine bomba gibi düştü. Sarıkaya, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Deniz ile aşk yaşadığına ilişkin söylentilerin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi..

Güzel oyuncu, "Hakkımda çıkan iddia doğru değildir. Lütfen canınız sıkıldıkça üzerimden iddialar üretmeyin" ifadelerini kullandı..

sarikaya-umut-evirgen3.webp

"NE AÇIKLADILARSA DOĞRUDUR"

Didem Soydan, Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Sevgilisi Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya ile ilgili yazılan haberler ile alakalı sorulara manken, "Konuşmak istemiyorum. Ne açıkladılarsa doğrudur" yanıtını vermişti.

BURAK'IN PANİK ANLARI!

Önceki gün Etiler'de objektiflere takılan Burak Deniz, panikledi. Muhabirlerin soruları karşısında alakasız cevaplar vererek, durumu toparlamak için, "Bir telefon aldım kafam karışık" şeklinde açıklama yaptı. Didem Soydan'la bir dargın bir barışık yürüttükleri ilişkisi sorulan Deniz, "Güzel gidiyor" diyerek soruları geçiştirdi.

sarikaya-umut-evirgen4.jpg

"BİR ARKADAŞIMLAYDIK"

Serenay Sarıkaya'nın evinin bulunduğu sokakta olduğu hatırlatılan oyuncu, "Serenay'ın evi de aşağıda ama bir arkadaşımlaydık" diye konuşup soruları geçiştirmek istedi.

Hafta sonunu Serenay Sarıkaya'yla beraber geçirdikleri iddiasına oyuncu, "Hayır değildik" diye cevap veren Deniz'e Etiler'deki bir mekana Sarıkaya'nın arabasıyla geldiği hatırlatılınca, "Yok arabasıyla geldik ama birlikte değiliz" diye konuşup şaşkınlık yarattı.

sarikaya-umut-evirgen5.webp

'BURAK DENİZ'İ MEKANLARA ALDIRMIYOR' İDDİASI

Seranay Sarıkaya'nın işletmeci Umut Evirgen'le ayrılmasının ardından Burak Deniz'le sık sık bir araya gelen ikili kafaları iyiden iyiye karıştırdı. Umut Evirgen'in ayrılık sonrası Burak Deniz'i kendi mekanlarına aldırmadığı iddiaları ise kulaktan kulağa dolaşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin