Bülent Uygun'dan Trabzonspor yöneticisine ağır sözler!

Bülent Uygun haddini aştı.

Bülent Uygun'dan Trabzonspor yöneticisine ağır sözler!
Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın'ın Gaziantepspor teknik direktörü Bülent Uygun'un sözlerini ti'ye alarak sosyal medyadan yazdığı "'5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz.' 6 yedi." ifadelerine Uygun cevap verdi.

Şike sürecinde yaptıklarıyla hafızalara kazanan Bülent Uygun, Nevzat Aydın'a "karamürsel sepeti" şeklinde hitap ederek haddini aşarken ayrıca Trabzonspor yönetiminin de Aydın'ı sevmediğini öne sürdü.

Uygun, Radyospor'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Tweeti olan tweet atıyor, olmayan trip atıyor. Nevzat Aydın benim bildiğim kadarıyla karamürsel sepetinin sahiplerinden, işin içine reyting girdiği zaman bu tarz işleri yapar. Akıllı olan, zeki insanlar dediğim şeyleri anlar. Bazılarının anlamamış olması normal.

Siz İstanbul takımıysanız 100-200 milyon TL'lik takım kuruyorsanız Türk halkını üzmeye hakkınız yok. Biz Sivasspor ile Şampiyonlar Ligi'ne gittiğimizde dostça öğrencilerle konferans gerçekleştirdik. Arkadaşlarımızın birisi soru sordu. "Hocam Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyin fark yersiniz" dedi. Ben de '5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz. Siz bizi desteklemez misiniz?" dedim. Daha sonra bütün öğrenciler alkışladı. Kinayedeki espriyi anlayacak zekası olmadığı için karamürsel sepetinin bunları söylemesi normal.

Kendisi zaten benim muhattabım değil. Onun derdi şöhret olmak, kendi yönetimi bile sevmiyor onu ben onu sevsem ne olur sevmemsem ne olur. Bu konuda sallayan arkadaşlarımızda bir şeyleri başarsınlar görelim. Barcelona ve Real Madrid'e 5 atsınlar alkışlayalım. Nevzat Aydın'ı tanımam, tanımak da istemem, gerekli bir adam olsa tanırdım. Tanınacak bir tarafı da yok zaten karamürsel sepetinin, karamürsel sepeti herkes yoluna" (Ajansspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler