BTP Trabzon Adaylarından Haber61’e ziyaret

Haber61 – Haber Servisi – 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Trabzon’da adaylar çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında Büyük Türkiye Partisi (BTP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haydar Bektaşoğlu, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ömer Turan ve Akçaabat Belediye başkan Adayı Ferhat Yanık, Haber61 Haber Merkezimizi ziyaret etti.

Haber61 İmtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, genel Müdür Ergün Hardaloğlu ve Genel Koordinatör Tuncay Lakot ile bir süre sohbet eden adaylar, Trabzon’un çözülmesi gereken öncelikli sorunları ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulundu.

BTP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haydar Bektaşoğlu Trabzon’un ulaşım sıkıntısına dikkat çekerek, Güney Çevre Yolunun önemini vurguladı. Bektaşoğlu ayrıca hafif raylı sistem çalışmaları ile bu sıkıntının üzerinden gelebileceklerini söyledi. İşsizlik konusuna da değinen Bektaşoğlu belediyenin yasal kurabileceği şirketlerle insanlara iş sahaları ve AR-GE çalışmaları konusunda imkan sağlanabileceğini söyledi.

BTP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ömer Turan ise Ortahisar ilçesi kapsamında insanlara gelir getirici çözümler üzerinde çalıştıklarını ve bunlarla ilgili önemli projelerin hazır olduğunu ve bu projeleri hayata geçireceklerini belirtti. Ayrıca Kültürel anlamda da birçok proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ferhat Yanık, kendisi adına en şanslı olduğu konunun Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın Akçaabatlı olması olduğunu vurgulayarak, onun desteğini aldıklarında Akçaabat’ın dünyanın gözbebeği olacağını söyledi. Yanık, çalışarak mutlu olan insanlar olduklarını ifade ederek, köylülerin, öğrencilerin, öğretmenlerin ve Akçaabatlıların yapılacak projelerle kalkınacağını sözlerine ekledi.

BTP Belediye Başkan Adayları daha sonra Haber61 logosu önünde fotoğraf çektirerek Tanju Akıncıoğlu’na, Prof. Dr. Haydar Baş’ın kaleme aldığı “Hoş geldin Atatürk” kitabını hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler